Nová obľúbenkyňa Alžbety II.? Po boku kráľovnej sa v Škótsku usmieva... Ktože nahradil Kate?

Britská kráľovná Alžbeta II. v pondelok pricestovala do Škótska, aby sa počas nasledujúceho týždňa zúčastnila na sérii kráľovských podujatí.

28.06.2022 08:19
Britain Royals Foto: ,
Alžbeta II. na podujatí na zámku Holyrood v Edinburghu, po jej boku grófka Sophie (v zelených šatách).
debata (1)

V pondelok sa objavila na ceremónii na kráľovskom zámku Holyrood v Edinburghu, kde dostala kľúče od mesta. Bolo to prvé verejné vystúpenie 96-ročnej panovníčky od osláv jej platinového jubilea na začiatku júna.

Pre zdravotné komplikácie bola spočiatku účasť kráľovnej na podujatí neistá. Na ceremónii v Edinburghu bol prítomný aj Alžbetin najmladší syn princ Edward a jeho manželka Sophie. Práve 57-ročné Sophie je na verejných podujatiach vídať čoraz častejšie, aj na záberoch stojí tesne v blízkosti panovníčky. V rukách drží kyticu kvetov a na sebe má elegantné zelené šaty so zapínaním vpredu.

Alžbeta II. na podujatí na zámku Holyrood v...
Alžbeta II. na podujatí na zámku Holyrood v...
+3Alžbeta II. na podujatí na zámku Holyrood v...

Na kráľovských podujatiach v Škótsku sa tento týždeň zúčastní aj najstarší syn kráľovnej princ Charles a jej jediná dcéra princezná Anna.

Z potomkov kráľovnej Alžbety II. nie je v Škótsku prítomný len princ Andrew, ktorý sa od rozhovoru v roku 2019, v ktorom obhajoval svoje priateľstvo s podnikateľom a odsúdeným sexuálnym delikventom Jeffreym Epsteinom, objavuje na verejných podujatiach len zriedka.

Britain Royals Čítajte viac Módny súboj s Meghan vojvodkyňa Kate vyhrala! A čo súboj s nežnou blondínkou, Sophie z Wessexu?

Sophie, grófka z Wessexu, sa za princa Edwarda, najmladšieho potomka kráľovnej Alžbety II. a už zosnulého princa Philipa, vydala v roku 1999. Manželia majú dve deti, dcéru Louise a syna Jamesa.

Pozrite si video – medailónik vojvodkyne Kate.

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #kráľovná Alžbeta II.

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....