Je v poriadku, keď nevieme, kto sme a čo chceme, vraví nový spevácky talent Liia

Na slovenskú hudobnú scénu prichádza 18-ročná speváčka Liia s debutovým singlom Lost you to find myself (Stratila som ťa, aby som našla samu seba).

08.07.2022 00:00
 DSC1576 Foto:
Mladá slovenská speváčka Liia.
debata

V úprimnej spovedi spieva o problémoch, ktorým čelí dospievajúca generácia mladých ľudí. Speváčka Liia začala s hudobnou tvorbou v 15 rokoch, keď vznikli jej prvé piesne v anglickom jazyku.

Výsledkom trojročnej práce a odhodlania je nový singel Lost you to find myself, v ktorom sa vnára do vlastnej duše a skúma pocity neistoty a samoty, ktoré sú sprevádzané hľadaním vlastnej identity.

„Pesničku som zložila počas môjho ťažšieho obdobia v zime, keď som sa hľadala a bola som trochu stratená v mojich záujmoch, vzťahoch a v škole. Skladanie tejto pesničky mi pomohlo si veľa vecí uvedomiť, medzi iným aj to, že je úplne v poriadku, keď presne nevieme, kto sme a čo chceme so svojím životom robiť. Táto pieseň, paradoxne, nie je o láske, ale o tom, že často musíme pustiť naše staré ja, aby sme sa mohli niekam posunúť a mohli osobnostne rásť,“ vysvetlila speváčka.

Nový singel má už aj videoklip, na ktorom sa podieľal známy choreograf Laci Strike s tanečníkmi zo Street Dance Academy. Viac si už pozrite vo videu.

debata chyba
Viac na túto tému: #skladba #talent #Liia

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...