Fotka spoza múrov paláca, ktorá prekvapí! Aha, takto vyzerá princezná Charlene v súkromí...

O monackej princeznej Charlene sa toho popísalo posledné mesiace viac ako dosť. Pravdivého, ale určite aj takého, čo má od pravdy poriadne ďaleko. Najnovší záber však môže byť aspoň vizuálnym dôkazom...

12.07.2022 14:56
debata

…dôkazom, že juhoafrická rodáčka a manželka monackého kniežaťa Alberta je stále dámou, ktorá sa dokáže usmievať a tiež ženou, ktorá si potrpí na svoj štýlový vzhľad. Aspoň toľko vyplýva zo záberu, ktorý v pondelok podvečer zverejnil na svojom profile na Instagrame jeden z návštevníkov (turistov) v Monackom kniežatstve.

Muž menom Aramayis sa pri prehliadke paláca, ktorého časť je stále sprístupnená verejnosti, stretol práve s Charlene. „Konečne som sa stretol s princeznou Charlene,“ napísal len stručne ku trojici záberov, na ktorých krátkovlasá blondínka stojí vedľa neho a srdečne sa usmieva.

zväčšiť Kňažná Charlene v roku 2022. Foto: SHUTTERSTOCK
charl Kňažná Charlene v roku 2022.

Ako píše portál Gala.de, ku celému stretnutiu došlo celkom náhodne. Pri prehliadke budovy pre skupinku turistov v pondelok 11. júla skupine skrížila cestu samotná princezná. Počas toho vznikla fotografia, na ktorej sa Charlene srdečne usmieva vedľa muža menom Aramayis Davtyann, ktorý je mimochodom veterinárom a majiteľom veterinárnej kliniky v Hallsbergu.

albert Čítajte viac Veľkolepé gala v Monaku, ale... Namiesto Charlene mal princ Albert iný sprievod

Nemecký portál tiež podotkol, že niet pochýb, že princezná Charlene je štýlovou dámou aj vo voľných chvíľach a mimo oficiálnych udalostí, na ktorých sa musí s manželom Albertom zúčastňovať. Štýl princeznej Charlene si pozrite aj v našej galérii.

Monacké knieža Albert a jeho manželka -...
Monacký knieža Albert a jeho manželka,...
+12Monacké knieža Albert a jeho manželka -...

VIDEO: Najkrajšie kráľovské róby

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #účet #Instagram #fotografia #fanúšik #Monako #princezná Charlene #mall.tv

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...