Poriadny žúr? Kolumbijská diva Vergara oslávila 50-ku a cestou z podniku... radšej ju podopreli

Možno pomerne divoká oslava, ale možno len poriadne vysoká obuv boli dôvodom, prečo museli slávnu herečku "zachraňovať" hneď niekoľkí jej priatelia cestou z vychýrenej reštaurácie LAVO v Los Angeles.

13.07.2022 00:00
Sofía Vergara Foto:
Herečka Sofía Vergara oslávila s priateľmi svoje 50. narodeniny v reštaurácii LAVO v Los Angeles. Cestou z oslavy ju pre istotu podopierali.
debata

Práve toto miesto si kolumbijská rodáčka a televízna hviezda Sofia Vergara vybrala za miesto narodeninovej oslavy. Vergara dovŕšila okrúhle päťdesiate narodeniny a v spoločnosti najbližších kamarátok, či syna Manola si prišla do reštaurácie užiť svoj veľký deň.

Paparazzovia o slávnej hosťke vedeli priam okamžite, takže na odchod skupinky čakali takmer celý večer. Zdá sa, že narodeninová párty stála za to. Gratulanti spoločne so slávnou herečkou, ktorú slovenskí diváci poznajú najmä z hitového seriálu Moderná rodina, vyrazili domov vo veľmi dobrej nálade.

Herečka Sofia Vergara v šatách Vera Wang.
Kolumbijská diva Sofia Vergara vie, čo jej...
+8Herečka Sofia Vergara predviedla na premiére...

Ako prvý sa novinárom prihovoril herečkin syn Manolo, ktorého mala hviezda ako 19-ročná. Manolo Vergara vynášal z reštaurácie darčeky a nakladal ich do pristaveného automobilu. Na samotnú oslávenkyňu si museli paparazzovia ešte počkať – keď napokon vyšla, skupinka kamarátok ju radšej podopierala.

Pri pohľade na jej masívne vysoké podpätky to však nemusí byť až takým prekvapením – byť oslepená bleskami a kráčať po schodoch v podobnej obuvi je priam atletický výkon. Viac si už pozrite vo videu.

Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #oslava #Sofia Vergara #žúr #jubileá hviezd

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...