Naozaj toľko? Pikantné priznanie Stiflerovej mamy: Slávna rola jej do života priniesla úctyhodný počet milencov

Herečka Jennifer Coolidge, ktorá o pár dní oslávi 61 rokov, má na svojom konte takmer stovku filmových či televíznych úloh, pre väčšinu divákov však zostane navždy zapísaná ako "Stiflerova mama" z komédie Prci, prci, prcičky.

04.08.2022 14:22
HBO's "The White Lotus" Premiere Foto: ,
Jennifer Coolidge na premiére v roku 2021.
debata

V roku 1999, kedy komédia vznikla, zrejme ani len netušila, akú popularitu jej vedľajšia rola mamy jedného z hlavných hrdinov komédie prinesie, keď pred kamerami zvedie filmového Fincha (herec Eddie Kaye Thomas).

Jennifer Coolidge počas Primetime Emmy Awards v...
Jennifer Coolidge počas Gotham Awards v roku 2021.
+5Jennifer Coolidge na premiére v roku 2021.

A nielen popularitu, ako slávna blondínka prezradila v rozhovore pre magazín Variety. Jej vyjadrenia sú poriadne pikantné, rola v spomínanom filme jej totiž priniesla aj čulý sexuálny život. „Natáčanie tohto filmu malo toľko výhod. Myslím, že to bolo asi 200 ľudí, s ktorými by som nespala,“ povedala otvorene pre Variety.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Variety (@variety)

Ale zaspomínala si aj na obdobie, kedy ponuky na prácu nechodili a ona putovala z konkurzu na konkurz. „Desať rokov môjho života na konkurzoch, žiaden z nich neviedol k práci,“ povedala a následne dodala: "Strach je preč, keď si človek zvykne prehrávať. Je v tom určitá sloboda.“

Jennifer Coolidge Čítajte viac Rozdiel 15 rokov! Ale slávna Stiflerova mama akoby nezostarla ani o deň, oslavuje 60

Jennifer Coolidge sa dlhé roky zubami-nechtami drží imidžu sexi dračice, ktorý jej vďaka komédii prischol. Blond hrive je verná priam desaťročia, rovnako aj vyzývavým výstrihom či obtiahnutým róbam, ktoré predvádza na červených kobercoch.

Mnohí si ju spájajú aj s rolou v komédii Pravá blondínka, kde hrala manikérku Paulette. Fanúšikovia ju vraj pravidelne oslavujú kdekoľvek a kedykoľvek a citujú „hlášky“ z filmov, v ktorých hrala. „Každý deň a každú noc! Toľko ľudí to robí napríklad aj v lietadle alebo kde. Je to vyčerpávajúce,“ dodala v rozhovore.

Okrem spomínaných komédií si zahrala výraznú rolu aj v komediálnom seriáli Dve baby na mizine (2012 – 2017) či postavu v sérii Joey (2004 – 2006). Objavila sa aj v komédie Zoolander či v seriáli Frasier. Herečka sa nikdy nevydala a je bezdetná.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Coolidge

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...