Albert sa v Monaku opäť musel zaobísť bez Charlene, ale nie bez dámskej spoločnosti! Atletiku sledoval s touto čiernovláskou

Júlové oficiálne vystúpenia princeznej Charlene po boku manžela, princa Alberta, "zažehnali" informácie o krachu ich manželstva.

13.08.2022 11:00
albert Foto:
Princ Albert.
debata

Po jej vystúpení na charitatívnom bále pre Červený kríž nasledovala oficiálna audiencia u hlavy rímsko-katolíckej cirkvi – pápeža Františka. Následne už sama navštívila domov seniorov A Qietüdine, aby sa stretla s jeho obyvateľmi a pozdravila ich, ale aj zdravotnícky personál. Na všetkých podujatiach zažiarila.

zväčšiť Monacký princ Albert a Gabrielle Sabharwal z... Foto: Profimedia
713329204 Monacký princ Albert a Gabrielle Sabharwal z organizácie Peace & Sport USA počas altetického mítingu v Monaku.

Aktuálne sa však po manželovom boku neobjavila a počas atletického mítingu (Herculis EBS ) plného športových hviezd v Monaku si musel princ vystačiť bez manželky. Ale nie bez dámskej spoločnosti. Namiesto 44-ročnej Charlene robila princovi na tribúne spoločnosť čiernovlasá Gabrielle Sabharwal z organizácie Peace & Sport USA". 64-ročný monacký princ je nadšeným milovníkom rôznych športov a tak sa viditeľne mali so sympatickou čiernovláskou o čom rozprávať.

Monacké knieža Albert a jeho manželka -...
Monacké knieža Albert a jeho manželka -...
+5Monacké knieža Albert a jeho manželka -...

Charlene sa po náročnom období, kedy sa mesiace potýkala so zdravotnými problémami, začala postupne ukazovať na verejných podujatiach. Ako ona sama uviedla pred časom pre denník Monaco Matin, čo sa jej zdravia týka: „Nechcem ale nič uponáhľať,“ povedala. V máji sa vyjadrila aj na tému ich manželskej krízy, o ktorej neustále médiá informovali. „Považujem za nešťastné, že niektoré médiá šíria takéto klebety o mojom živote a manželstve. Ako všetci ostatní, aj my sme len ľudia a ako všetci ostatní, máme emócie a slabosti, len naša rodina je prezentovaná v médiách a každá, aj malá slabosť, sa šíri ďalej a ďalej.“

Pozrite si medailónik kňažnej Charlene.

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princezná Charlene #princ Albert

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...

+ Naslúchajte svojmu telu, ono vie, čo je pre vás najlepšie.
Flexibilita a prispôsobivosť otvoria nové možnosti....