Ničivé požiare vyhnali z vily aj Giorgia Armaniho a jeho priateľov! Útočisko našli na lodi

Kvôli požiaru na talianskom ostrove Pantelleria pri Sicílii sa v stredu evakuovali desiatky ľudí vrátane turistov, svoju prázdninovú vilu musel opustiť aj módny návrhár Giorgio Armani.

18.08.2022 13:00
708126817 Foto:
Giorgio Armani počas dovolenky.
debata

Hasičom sa cez noc podarilo dostať oheň pod kontrolu, posledné ohniská pomáhajú hasiť aj dva lietadlá Canadair.

„Včera (v stredu) večer sme mali veľký strach a celú noc sme na Pantellerii pracovali, teraz sa všetko vracia do normálu… Vietor ustal a to najhoršie máme zrejme za sebou,“ povedal starosta Vincenzo Campo. Požiar pohltil niekoľko hektárov porastu v severnej časti ostrova blízko obcí Khamma a Gadir. Plamene ohrozovali aj vilu futbalistu Marka Tardelliho a svoj dom musel opustiť aj Giorgio Armani, ktorý spoločne s priateľmi našiel útočisko na svojej lodi, povedal ANSA.

Požiar /  Krestena / Čítajte viac EFFIS: Požiare v Európe zničili tento rok už takmer 660-tisíc hektárov lesov

Hasiči majú podozrenie, že požiar zrejme niekto založil úmyselne. Podľa starostu totiž začalo horieť zároveň na dvoch miestach vzdialených od seba niekoľko stoviek metrov. Tohtoročné veľmi horúce a suché leto spôsobilo v Taliansku a ďalších krajinách po celej Európe nebývalú vlnu požiarov. Podľa európskeho informačného systému EFFIS zhorelo do polovice augusta okolo 600 000 hektárov pôdy, čo je najviac od začiatku vedenia záznamov v roku 2006.

debata chyba
Viac na túto tému: #Požiare #Giorgio Armani

+ Nezabúdajte na dostatok spánku, vaše telo ho potrebuje.
Práca na osobnom rozvoji zvýši vaše pracovné...

+ Sústreďte sa viac na plusy, na mínusy pokojne zabudnite.
Sieťovanie je kľúčom k novým pracovným príležitostiam....