Pamela Anderson v topánkach, ktoré Slováci nosia doma na dvore aj na pláži?! Fakt má crocsy, ale 500-eurové...

Herečku Pamelu Andersonovú označujú mnohí za módneho chameleóna a s obľubou s ňou spolupracujú aj extravagantní dizajnéri. Ak sa pozriete na najnovšie zábery, možno pochopíte, prečo...

24.08.2022 00:00
Pamela Anderson Foto:
Herečka a modelka Pamela Anderson sa objavila na nákupoch v Malibu. Do očí okamžite udrela jej obuv.
debata

Kanadská rodáčka, ktorá sa naposledy zaskvela v muzikálovom divadelnom predstavení Chicago, sa objavila v uličkách Malibu a nezostalo to bez odpovede paparazzov. Fotografickej, samozrejme. Reportéri si na slávnu blondínku, niekdajšiu playmate a hviezdu seriálu Pobrežná hliadka počkali, aby zhotovili sériu záberov.

Pamela si vyrazila do mesta v decentnej bielej kombinácii kulotových nohavíc a bieleho ľanového trička, čo však zaujalo na prvý pohľad – bola jej obuv. Na nohách mala totiž kultový model topánok, ktoré sa tešia veľkej obľube po celom svete – Slovákov nevynímajúc. Zároveň ide aj o model najčastejšie kritizovaných a zosmiešňovaných topánok. Áno, reč je o známych crocsoch.

Herečka a modelka Pamela Anderson na zábere z...
Herečka a modelka Pamela Anderson na zábere z...
+17Herečka a modelka Pamela Anderson na zábere z...

Asi by to však nebola slávna sexbomba, keby siahla po úplne klasickom modeli, aký najčastejšie vídať na slovenských kúpaliskách či ktorý je bežnou výbavou poličiek s obuvou v slovenskej domácnosti. Andersonovej „crocsy“ sú totiž súčasťou kolekcie francúzskej značky Balenciaga, ktorá sa spojila so známym výrobcom gumenej obuvi a vytvorila model Madame. Ten disponuje niekoľkocenti­metrovým podpätkom a nezoženiete ho za bežnú cenu crocsov. Vyjde totiž na bezmála na 500 eur.

shutterstock 1140736799 Čítajte viac Väčšie, vyššie, divné, skoro ako z hororu: Prečo pánske topánky vyzerajú dnes takto?

Značka Balenciaga je pritom známa prácou a inšpiráciou v masovej pop-kultúre. Z minulosti je známa napríklad tvorba nákupnej tašky, ktorá bola jasne inšpirovaná modrou nákupnou taškou Ikea. Tá od francúzskeho ateliéru však bola vyrobená z jemnej kože a jej cena presahovala viac ako 2000 eur. Ktohovie, možno aj tú má Pamela doma.

VIDEO: 4 tragické formy obuvi a za čo ich vymeniť

Video

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Balenciaga #móda #Pamela Anderson #obuv

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...