Ťaživá spomienka na dva potraty: Dnes sa oscarová hviezda pýta, čo keby...

Je hviezdou najnovšieho vydania magazínu Vogue. Popri pekných záberoch v luxusných šatách sa však na stránkach časopisu vyjadruje herečka Jennifer Lawrence k aktuálnej situácii v rodnej krajine. Prekvapila tiež odtajnením osobnej ťaživej skúsenosti.

11.09.2022 14:00
debata
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Vogue (@voguemagazine)

Tridsaťdvaročná držiteľka Oscara, ktorá sa pred časom stala mamou synčeka menom Cy, prezradila, že v minulosti prekonala dva potraty. K prvému došlu ešte tesne po dvadsiatke. Vtedy vraj potomka nechcela a plánovala ísť na prerušenie tehotenstva, no o dieťa prišla samovoľne. Druhé tehotenstvo už bolo želané a hviezda sa vraj veľmi tešila, že do jej rodiny s manželom Cookeom Muroneym pribudne bábätko.

Herečka Jennifer Lawrence predstavila na...
Zľava: Linda Emond, Jennifer Lawrence, Brian...
+3Herečka Jennifer Lawrence predstavila na...

„Otehotnela v čase, keď nakrúcala film Don't look up. V tom čase bola už vydatá a veľmi túžila po dieťati. Mala však druhý potrat. Musela absolvovať chirurgický zákrok, pri ktorom je mŕtvy plod odstránený z maternice,“ napísal časopis.

Herečka Zuzana Haasová. Čítajte viac Krásne prekvapenie! Zo Zuzany Haasovej je čerstvá mamička

V súvislosti s tým znie na stránkach magazínu aj obava herečky a komentovanie aktuálnej situácie v jej rodnej krajine, kde niektoré štáty výrazným spôsobom obmedzili alebo úplne zakázali tehotným ženám právo na potrat – a to aj v prípade, keď plod ohrozuje život ženy.

zväčšiť Herečka Jennifer Lawrence predstavila na... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Jennifer Lawrence Herečka Jennifer Lawrence predstavila na filmovom festivale v Toronte film Causeway. Oblečená bola v kreácii Dior Haute Couture.

„Uvažovala som nad tým snáď miliónkrát už v čase, keď som bola tehotná. O veciach, ktoré sa dejú v mojom tele. A musím zdôrazniť, moje tehotenstvo bolo úžasné. Prežívala som veľmi šťastné a pekné obdobie. Ale každú sekundu sa váš život môže úplne zmeniť. V takých chvíľach mi napadlo, čo keby som bola nútená ísť znovu na potrat,“ vyhlásila herečka.

Jennifer Lawrence sa vracia do centra pozornosti aj s novým filmom pod názvom Causeaway, ktorý predstavila na filmovom festivale v Toronte. Viac v galérii.

VIDEO: Najviac detí v kráľovských rodinách

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #zákon #Jennifer Lawrence #Vogue #potrat #skúsenosť

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...

+ Naslúchajte svojmu telu, ono vie, čo je pre vás najlepšie.
Flexibilita a prispôsobivosť otvoria nové možnosti....