Náhla zmena plánu! Čo sa stalo v okamihoch rozhodnutia, keď Meghan usúdila, že do Balmoralu nepôjde?

Vojvodkyňa Meghan sa od Balmoralu držala ďalej, s Harrym za babičkou Alžbetou II. nešla! Expert jej kroky pomenoval jasne.

09.09.2022 08:40
Britain Queen Elizabeth II Foto: ,
Záber z roku 2018 - vojvodkyňa Meghan, princ Harry a kráľovná Alžbeta II.
debata

Vojvodkyňa Meghan sa zrejme držala ďalej od Balmoralu, miesta, kde vo štvrtok zomrela kráľovná Alžbeta II. kvôli obavám, že nebude „vrelo privítaná“ kráľovskou rodinou, v tomto znení sa vyjadril expert BBC a kráľovský korešpondent Nicholas Witchell.

Britain Commonwealth Day Čítajte viac Týmto upokojujúcim záberom reagovali William a Kate na úmrtie kráľovnej Alžbety II.

Ako sme už písali na pravda.sk, princ Harry nestihol dať posledné zbohom kráľovnej Alžbete II., do Škótska pricestoval neskoro. Nebol však jediný. Podľa zdrojov, na ktoré sa odvoláva Daily Mail, sa pred posledným výdychom 96-ročnej Alžbety II. stihli s ňou stretnúť len dve najstaršie deti – princ Charles a princezná Anne.

Alžbeta II., princ Philip Mountbatten Čítajte viac Alžbeta II. za manželom veľmi smútila, jej slzy videl celý svet!

Ako uvádza Daily Mail, vojvodkyňa Meghan sa na poslednú chvíľu rozhodla necestovať spolu s manželom do Škótska, pričom išlo náhlu „zmenu plánu“. Hovorca vojvodu a vojvodkyne zo Sussexu vo štvrtok najskôr potvrdil, že pár pocestuje do Škótska spoločne, vyhlásenie vyšlo krátko po správe o zlom zdravotnom stave kráľovnej.

Kráľovná Alžbeta II. v roku 1966 počas návštevy...
Kráľovná Alžbeta II. na zábere z roku 1988...
+31Kráľovná Alžbeta II. v roku 1966 počas návštevy...

V nasledujúcich hodinách sa však objavili protichodné správy, ktoré naznačujú, že Meghan do Balmoralu nepôjde. Aj keď nie je celkom jasné, čo podnietilo „zmenu plánu“, kráľovský expert Nicholas Witchell špekuloval, že tým skutočným dôvodom mohli byť obavy, že „nebude veľmi vrelo privítaná“. Kráľovský korešpondent BBC Nicholas Witchell do éteru povedal: „Možno by nebola veľmi srdečne privítaná, ak to treba povedať takto úprimne.“

Kráľovská rodina večer potvrdila smrť kráľovnej, pričom Buckinghamský palác uviedol, že zomrela vo štvrtok popoludní „pokojne“ v Balmorale.

Britská kráľovná Alžbeta II. počas vítania...
Britská kráľovná Alžbeta II. (na snímke) počas...
+18Kráľovná Alžbeta II. (uprostred) počas...

Vojvodkyňa Meghan v posledných dňoch nepríjemne „zaskočila“ kráľovskú rodinu svojím rozhovorom pre magazín „The Cut“, už vtedy sa v súvislosti s jej odpoveďami skloňovalo slovo „arogantná“. Viac čítajte tu.

VIDEO: Cesta Alžbety II. na trón odštartovala najväčším škandálom, aký britská monarchia nezažila

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

Kráľovná Alžbeta a princ Philip v roku 1964...
Britská kráľovná Alžbeta II. a jej manžel princ...
+12So svojou celoživotnou láskou: s princom...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #úmrtie #kráľovná Alžbeta II.

+ Mali by ste sa viac usmievať, potrebujete emocionálnu sebadôveru.
Nehovorte ľuďom okolo seba ako majú pracovať,...

+ Dávajte si pozor na svoju váhu, nehýbete sa a hmotnosť rastie.
Pripravte sa na povýšenie alebo zmenu, ktorá...