Neprajníci aj médiá si zgustli, ale pravú lásku nezastavíš, odkázala Alagič. Jasné, že hovorí o Patrikovi!

Tvoria pár už niekoľko rokov a vychovávajú spolu syna. Dvojica Jasmina Alagič a Patrik Vrbovský je vraj zamilovanejšia než kedykoľvek predtým.

19.10.2022 12:00
rytmus Foto:
Jasmina Alagič Vrbovská a Rytmus na JOJ play párty.
debata

Moderátorka televízie JOJ sa len nedávno na sociálnej sieti vyjadrila na margo toho, akým úskaliam musel jej vzťah so známym raperom čeliť v začiatkoch. „Veštkyne, proroctvá, neprajníci a aj médiá si vedeli zgustnúť… na začiatku. Ja som zlatokopka, on si našiel mladú. Bla, bla,“ napísala Jasmina.

Alagič-koláž Čítajte viac 50 odtieňov ružovej! Na jojkárskej párty sa s farbami pohrali Vačková, Klamová či Alagič! Tu je výsledok

„A dnes? Kvitne, silnie, násobí sa, vytvoril človeka, domov, zázemie a bezpečie a niektorí vravia,že príklad. Chcem tým iba povedať, že pravú lásku NEZASTAVÍŠ, je to energia väčšia od nás všetkých. Nech máte každý tu svoju,“ dodala ešte kráska s balkánskou krvou v žilách, ktorá sa za Vrbovského vydala v roku 2019.

Kristína Tormová na JOJ play párty.
Jasmina Alagič Vrbovská na JOJ play párty.
+9Zuzana Vačková na JOJ play párty.

Samozrejme, tento odkaz prišiel aj s fotografiou. Na nej známy celebritný párik pózuje v objatí a pohľadom priamo do objektívu. Zaľúbené momentky však neservíruje jojkárska moderátorka zo šou Česko Slovensko má talent len na profesionálnych fotografiách. Iba nedávno sa Alagič zúčastnila aj na párty novej platformy JOJ Play, kde sa ako „zlatý klinec“ objavil práve rodák z Piešťan.

Neskôr fotografi zachytili dvojicu v objatí a dobrej nálade. Zabávala sa s nimi aj moderátorka a Alagičovej kamarátka Dominika Ducová, ktorá pracuje pre Fashion TV. Tam kedysi spoločne s Alagičovou začínali.

Video

VIDEO: Jojkárska párty ako 50 odtieňov ružovej! Nechýbali Vačková, Klamová či Alagič

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Instagram #neprajníci #Patrik Vrbovský #Jasmína Alagič

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...