Prečo sa tak divíte, že sa deti podobajú na svojich rodičov, nerozumie krásavec Ryan Phillippe

Herec Ryan Phillippe nedokáže pochopiť vzrušenie z toho, ako zanietene všetci riešia fakt, ako veľmi sa na neho podobajú jeho vlastné deti.

24.10.2022 00:00
Reese Witherspoon a Ryan Phillippe Foto:
Reese Witherspoon a Ryan Phillippe v čase ich manželstva.
debata

Kedysi slávny manželský pár Reese Witherspoon a Ryan Phillippe sa síce v roku 2006 rozišiel (v roku 2008 sa manželia rozviedli), ale zlé vzťahy medzi hercami rozhodne nepanujú. Sú rodičmi už dvoch dospelých detí, dcéry Avy (23) a syna Deacona (18).

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ️hilz (@ryanphillippe)

Výrazná podoba oboch detí na slávnych rodičov ľudí či médiá udivuje, ale 48-ročný Ryan Phillippe tomu nerozumie a takto to okomentoval: „V poslednom čase často počúvam, že Deacon vyzerá ako ona (Reese Witherspoon) a Ava ako ja. Moja odpoveď vždy je: A čo ako? Prečo sa tak divíte, že deti vyzerajú ako ich rodičia? Nie je to tak dané biologicky?“, reagoval v rozhovore pre magazín Extra. Herec považuje za celkom normálne, že jeho deti sa na oboch svojich rodičov podobajú.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ava (@avaphillippe)

Slávny otec si želá len to, aby boli jeho deti šťastné a aby si vybrali kariérny smer, ktorý ich najviac napĺňa. „Majú to šťastie, že si môžu vyskúšať akúkoľvek príležitosť, ktorú chcú, čo som v tom veku nemal ani ja, ani Reese,“ vysvetľuje. „Chceme, aby boli šťastní. Život má veľa rôznych zákutí.“ Ryan Phillippe má ďalšiu dcéru Kailani z krátkeho vzťahu s herečkou Alexis Knappovou, zatiaľ, čo Reese Witherspoon vychováva 10-ročného syna Tennesseeho so svojím druhým manželom Jimom Tothom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Ryan Philippe

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...