Maratón v New Yorku láka slávne mená! Zabehnúť ho chce slávny herec aj bývalá Miss Universe

Maratón v New Yorku patrí medzi najznámejšie na svete. S účasťou bežcov z rôznych kútov sveta, ale aj celebritných súťažiacich. Nebudú chýbať ani tento rok.

28.10.2022 09:00
debata (1)
Americký herec Ashton Kutcher. Foto: Hasan Bratic/DeFodi Images / Shutterstock Editorial / Profimedia
Americký herec Ashton Kutcher. Americký herec Ashton Kutcher.

Ako informuje portál JustJared.com, na tohtoročnom podujatí by sa malo zúčastniť niekoľko známych tvárí, ktorých prítomnosť bude očividne lákať médiá z celého sveta. Niektorí z nich behávajú pravidelne, väčšina však berie účasť na viac ako 40 kilometrov dlhej trati ako možnosť otestovať svoje vlastné sily, prípadne zviditeľniť nejakú konkrétnu (zvyčajne charitatívnu) aktivitu. Koho teda možno tento rok očakávať?

Ashton Kutcher

Americký herec a komik by sa mal postaviť do štartovacej línie vôbec prvýkrát, pôjde tiež o jeho prvý maratón vôbec. „Priznám sa, som úplne vydesený. Nikdy som maratón nebežal,“ uviedol podľa portálu pred pár týždňami. Napriek tomu sa však nevzdáva a údajne dlhé týždne trénoval. Jeho cieľom je vybrať finančné prostriedky na organizáciu Thorn, ktorú kedysi založil s exmanželkou Demi Mooreovou.

Miss Universe z roku 2015 Pia Wurtzbach...
Herečka Lauren Ridloff na premiére filmu...
+3Herec  Ashton Kutcher.

Lauren Ridloff

Herečku dobre poznajú fanúšikovia seriálu Živí mŕtvi (Walking dead), v ktorom hrala nejaký čas. Ridloff sa zaradí do hereckého zoznamu bežcov, pričom aj v jej prípade pôjde o podporu charitatívneho projektu. Jej beh by mal pomôcť vyzbierať financie a príspevky pre programy určené nepočujúcim.

zväčšiť Miss Universe z roku 2015 Pia Wurtzbach... Foto: SHUTTERSTOCK
miss4 Miss Universe z roku 2015 Pia Wurtzbach predvádza na móle v New Yorku.

Pia Wurtzbach

Patrí jej titul najkrajšej ženy sveta zo súťaže Miss Universe v roku 2015. Pia, ktorá pochádza z Nemecka, no súťaž vyhrala ako Miss Filipíny, sa dlhší čas venuje behu. Ako však uviedla na svojej sociálnej sieti, posledné týždne nezvládala trénovať tak, ako by si priala. „Mojím cieľom je momentálne maratón celý odbehnúť,“ uviedla úprimne. Nezáleží na tom, čo pomaly alebo rýchlo. Toto nie je súťaž krásy, budem bojovať len sama so sebou," citoval jej slová JustJared.com.

Ellie Kemper

Herečka známa zo seriálu The Office sa tiež zúčastní v nedeľu 6. novembra na maratóne ulicami New Yorku. Jej cieľom je vyzbierať peniaze pre organizáciu, ktorá sa snaží vzdelávanie mladých ľudí zo znevýhodneného prostredia.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Ashton Kutcher #maratón #celebrity #Pia Alonzo Wurtzbach

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Netvárte sa, že všetky veci idú okolo vás, budú sa tak tváriť aj ostatní.
Neprestaňte pred koncom, smotanu za...