V rukách otca Michaela Jacksona visel ako batoľa metre nad zemou! Takto dnes vyzerá najmladší potomok kráľa popu

Všetky tri ratolesti zosnulého speváka Michaela Jacksona sa zišli v piatok na halloweenskej párty, ktorá mala aj charitatívny rozmer. Usporiadateľom bol najstarší syn kráľa popu - Prince Jackson.

30.10.2022 09:46
debata
zväčšiť Prince Michael Jackson II na akcii Thriller... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Prince Michael Jackson II Prince Michael Jackson II na akcii Thriller Night. So svojím halloweenskym kostýmom si veľa starostí nerobil.

Pozornosť omnoho väčšiu však v tomto prípade vyvolal jeho mladší brat Prince Jackson II, najmladšie z troch detí slávneho amerického speváka. Americká verejnosť ho pozná aj pod prezývkou Blanket (Deka).

Prince Jackson (vľavo) a jeho dcéra Paris Jackson Čítajte viac Jackson ožil na Broadway! Pozrieť sa prišli aj jeho ratolesti, skončili pod paľbou bleskov

Dôvod je v tomto prípade celkom prozaický. Práve Blanket je dieťaťom, ktorého s nadšením, ale zároveň aj zdesením prítomných predviedol spevák Michael Jackson v neslávne známom momente. Len deväťmesačné dieťa zabalené v deke chytil do náručia a držiac ho v rukách ho „vystrčil“ z balkóna na poschodí svojho hotela. Bolo to len pár sekúnd, no riziko, že by mu mohlo dieťa vypadnúť z niekoľkometrovej výšky na zem, vyvolalo vtedy veľkú kritiku Jacksona. Našťastie sa nič podobné nestalo, Princovi Jacksonovi II však prischla prezývka Blanket.

Prince Jackson v kostýme Super Mario na...
Myles Frost na akcii Thriller Night v Los...
+3Paris Jackson na podujatí Thriller Night v Los...

Ak by niekto čakal, že na halloweensku párty prišiel zabalené v detskej prikrývke, sklamal by sa. Jedno však je isté, čo sa maskovania týka, do toho najmladší syn kráľa popu veľa úsilia nevložil. Stačila mu mikina s kapucňou, šiltovka a obnosené čierne nohavice.

zväčšiť Prince Jackson v kostýme Super Mario na... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Prince Jackson Prince Jackson v kostýme Super Mario na podujatí Thriller Night.

O niečo viac sa s halloweenskou tematikou pohrali jeho dvaja starší súrodenci. Kým brat Prince prišiel oblečený ako postavička z počítačovej hry Super Mario, sestra Paris Jackson sa zahalila do čierneho kostýmu s maskou cez polovicu tváre.

Na akcii nazvanej Thriller Night (podľa jedného z najslávnejších Jacksonových hitov Thriller) sa objavili aj ďalšie známe tváre. Pozornosť určite na seba strhla speváčka a herečka Vanessa Hudgens, ktorej kostým havranej kráľovnej patril medzi najprepracova­nejšie. Rovnako ako celý jej vzhľad. Viac si pozrite v galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Michael Jackson #párty #Halloween #Prince Jackson

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...