Krainová sa obula do Madonny za fotku s nahým poprsím. Ozvala sa tá pravá, odkazuje internet

Svet sociálnych medií je aj často svetom šoku a provokácie. A zásluhu na tom majú aj mnohé celebrity. Svetové aj domáce. K tým prvým, azda vôbec najznámejším, patrí aj speváčka Madonna. A tá mnoho rokov potvrdzuje, že šokovať vie.

31.10.2022 00:00
Simona Krainová Foto:
Modelka Simona Krainová.
debata (3)

Naposledy sa jej to podarilo, keď na svojom Instagrame zverejnila záber hore bez. Samozrejme, pravidlá Instagramu nepovoľujú, aby užívatelia zdieľali celkom nahé fotografie. Bradavky slávnej kráľovnej popu, ktorá v auguste oslávila 64. narodeniny, prekryli drobné nálepky s lízatkami.

Simona Krainová Čítajte viac Do tretice všetko... nahé! Krainová z Karibiku poslala ešte jeden šteklivý pozdrav

Záber speváčky a režisérky, ktorá pred mnohými dekádami provokovala na pódiu či dokonca v knihe aktov nazvanej Sex, vyvolal mnohé odozvy. Kritické aj nadšené, mnohé reakcie boli zmiešané. Do verejnej „debaty“ sa prihlásila aj česká modelka Simona Krainová. „To ako vážne? Preboha, prečo? Kto a prečo jej našepkáva, že toto je správna cesta? Kde sa stratila tá nádherná kráľovná popu,“ napísala na sociálnej sieti Krainová na adresu americkej speváčky. „Toto má byť vzor krásy pre novú generáciu? Pre mladé ženy? Pre vaše dcéry,“ pýtala sa ďalej.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa simonakrainova (@simonakrainova)

Hoci jej sledovatelia s ňou poväčšine súhlasili, Krainová nemusela čakať dlho ani na kritické komentáre. Áno, na vlastnú adresu. A faktom je, že si ich tak trochu zaslúžila. Práve ona totiž len pred pár rokmi pózovala celkom nahá na exotickej dovolenke a svojich fanúšikov pravidelne zásobí zábermi v bikinách či sexi momentkami.

Modelka Simona Krainová v kreácii od Michaela Kováčika. Čítajte viac Po odhalených trojkách ešte pritvrdila! Simona Krainová šla na Instagrame donaha

Český portál Super.cz vo svojej ankete položil čitateľom otázku, čo si myslia o Krainovej slovách. Z viac ako 40-tisíc hlasov v ankete na českom portáli vyše 74 percent hlasujúcich kliklo na možnosť „veď sa sama odhaľuje, tak čo jej prekáža“.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa simonakrainova (@simonakrainova)

Portál sa tiež odvoláva na svoju facebookovú stránku, kde nešetrila mnohí ľudia ani komentármi. „Neviem, čo Krainová rieši. Sama napol plastová a vystavuje sa nahá. Tá má čo kritizovať,“ znel jeden z príspevkov. Ďalší bol tiež tvrdý. „Madonna je Madonna, vie na seba upozorniť. Zatiaľ čo niekto musí upozorniť na Madonnu, aby sa o ňom písalo,“ zaznel ďalší. Nuž, nabudúce si to možno Simona Krainová rozmyslí. Alebo jej vlastné slová čitatelia pripomenú pri ďalej nahej fotke z dovolenky…

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #prsia #odhalenie #kritika #Madonna #Simona Krainová #vzor

+ Aktívny životný štýl a správna strava vám pridajú roky života.
Zo dňa na deň všetko nezmeníte, choďte radšej...

+ Zamerajte sa na potraviny, ktoré podporujú vaše zdravie.
Nenechávajte všetko na pleciach kolegov, keď treba,...