Krátka prestávka sa skončila, princezná Kate je opäť v nasadení! Nepochybujte, znovu oslnila

Niekoľko týždňov mala od verejných povinností pauzu. Vo štvrtok sa však princezná Kate z Walesu vrátila pred zástupcov verejnosti v oslnivej forme.

04.11.2022 00:00
Princ William a jeho manželka Kate, princezná z... Foto: ,
Princ William a jeho manželka Kate, princezná z Walesu navštívili The Street, komunitné centrum v Scarborough v Severnom Yorkshire.
debata (3)

Manželka princa Williama, britského následníka trónu, sa spolu s ním objavila vo štvrtok na poludnie v meste Scarborough v Severnom Yorkshire. Dôvodom bola návšteva komunitného centra The Street, ktorého fungovanie a projekty boli podporené práve z programov pod záštitou kráľovského páru.

zväčšiť Princezná Kate z Walesu zdraví obyvateľov... Foto: SITA/AP, Danny Lawson
Princezná Kate z Walesu Princezná Kate z Walesu zdraví obyvateľov Scarborough, kde spoločne s manželom navštívili komunitné centrum.

Kate s Williamom dlhodobo podporujú aktivity na zlepšenie duševného zdravia mladistvých a podľa očitých svedkov vyzerali, že sa o celkové dianie a fungovanie projektu veľmi zaujímajú. Samozrejme, verejnosť sa zase zaujímalo o návštevu členov britskej kráľovskej rodiny. Na záberoch sú zachytení domáci obyvatelia, ako vítajú, či len „obzerajú“ mamu troch detí a princa, ktorý sa raz stane ich kráľom.

Princezná Kate z Walesu zdraví obyvateľov...
Princ William a jeho manželka Kate, princezná z...
+4Princ William a jeho manželka Kate, princezná z...

Princezná Kate nesklamala ani na módnom poli. Stavila totiž na obľúbený trend prírodných farieb. Kabát v odtieni ťavej srsti si 40-ročná Kate obliekla so šatami a lodičkami veľmi podobnej farby a všetko doladila luxusnou kabelkou svojej obľúbenej značky DeMellier.

Výsledok bol podľa magazínov ako Hello! či portálu Daily Mail oslnivý. Posúdiť to môžete aj vy sami, v našej galérii.

Španielska kráľovná Letizia Čítajte viac Triumf štýlu či veľký prešľap? Kráľovná Letizia rozdelila verejnosť, pozrite si ju od pása nadol a pochopíte...

Mimochodom trend kabáta v podobnom odtieni nedávno predviedla aj španielska kráľovná Letizia, keď s manželom – kráľom Felipem navštívili Nemecko. Pripravili sme pre vás aj prehľad dostupných modelov kabátov na aktuálnu sezónu – nájdete ich tu.

Vlasy princeznej Kate sú vždy nádherné, čo sa...
Kate, princezná z Walesu, navštívila pôrodnicu...
+15Princezná Kate počas  návštevy Belfastu.

VIDEO: Kráľovskí EX! Viete, s kým randili princovia a princezné, kým našli tých pravých?!

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #práca #princ William #kabát #spolu #princezná Kate

+ Aktívny životný štýl a správna strava vám pridajú roky života.
Zo dňa na deň všetko nezmeníte, choďte radšej...

+ Zamerajte sa na potraviny, ktoré podporujú vaše zdravie.
Nenechávajte všetko na pleciach kolegov, keď treba,...