OBRAZOM: Krásna v svadobnom, v športovom aj v bikinách! Ana Ivanovičová oslavuje 35

V roku 2016 ukončila srbská tenistka Ana Ivanovičová ako 29-ročná športovú kariéru. Dnes je z nej spokojná mama a zamilovaná manželka. 6. novembra oslavuje 35 rokov.

06.11.2022 00:00
Ana Ivanovičová Foto:
Bastian Schweinsteiger a Ana Ivanovičová počas svadby v roku 2016.
debata

Pár mesiacov pred oznámením o ukončení kariéry, pod ktoré sa podpísali najmä jej zdravotné problémy, sa v Benátkach vydala za nemeckého futbalistu Bastiana Schweinsteigera, čím sa začala nová etapa jej života – viac o športovej kariéru Ivanovičovej tu.

Ana Ivanovičová v roku 2016.
Ana Ivanovičová ako nevesta v roku 2016 počas...
+12Ana Ivanovičová v bikinách.

Ani nie dva roky po svadbe sa stala mamou, na svet priviedla syna. Potomok slávneho páru sa narodil v Chicagu, kam sa Schweinsteiger v tom čase „presunul“ v rámci svojej športovej kariéry. Po prvorodenom Lucovi sa manželia o rok tešili z ďalšieho potomka, syna Leona.

Zo slávnej tenistky sa tak stala mama a manželka, o svoje šťastie sa často delí aj fanúšikmi na Instagrame, má ich 1,5 milióna. Ivanovičová nie je skúpa ani na fotografie z rodinného albumu, na ktorých pózuje s manželom, zábery synov však na sociálnej sieti nezverejňuje. Fotografie v bikinách však áno. Oslávenkyňa aj touto cestou propaguje zdravý životný štýl, s fanúšikmi sa delí nielen o tipy či videá o cvičení, ale pridáva aj zdravé recepty. Fakt, že jej tipy fungujú, následne dokazujú práve zábery na dokonalé telo dvojnásobnej mamy.

zväčšiť Ana Ivanovičová v roku 2018. Foto: SHUTTERSTOCK
Ana Ivanovičová Ana Ivanovičová v roku 2018.

Od roku 2008 vlastní Ivanovičová nehnuteľnosť na španielskej Mallorke a práve na tamojších plážach paparazzi z času na čas zachytia celú športovú rodinku.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ana Ivanović (@anaivanovic)

Tmavovláska, ktorá dlhé roky patrila k najkrajším tenistkám sveta, je na svoju rodinu pyšná. Komplimentami nešetrí na adresu manžela, ale občas v rozhovoroch prezradí aj detaily týkajúce sa jej synov. Keď dostala otázku na recept na šťastné manželstvo, pre nemecký magazín Gala povedala: „My o tom až tak veľmi neuvažujeme. Snažíme sa zamerať na náš rodinný život a nasledovať naše srdcia. V minulosti sme mali skvelú kariéru a veľké úspechy. Dnes získavame veľa novej inšpirácie a dávame si nové ciele, najmä tie, ktoré sa týkajú našej rodiny.“

zväčšiť Ana Ivanovičová v roku 2013. Foto: SHUTTERSTOCK
Ana Ivanovičová Ana Ivanovičová v roku 2013.

Akým jazykom na najčastejšie hovorí v manželstve Srbky a Nemca? „Doma hovoríme nemecky, anglicky, srbsky a trochu aj španielsky. S chlapcami sa rozprávam prevažne srbsky a Bastian nemecky. Luka, starší z našich synov, hovorí plynule troma jazykmi,“ prezradila pre spomínaný magazín.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Ana Ivanovičová

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...