Je vnučkou Alžbety II., ale titul princeznej nepoužíva, cez leto brigáduje! Dcéra Sophie z Wessexu má 19

Lady Louise Windsor oslávila 8. novembra 19 rokov. Dcéra princa Edwarda a grófky Sophie z Wessexu by raz mohla zohrávať v britskej kráľovskej rodine dôležitú rolu.

09.11.2022 00:00
696635497 Foto:
Lady Louise Windsor a jej mama, Sophie z Wessexu (vpravo).
debata (1)

Ale tak skoro sa to neudeje, myslí si odborník na kráľovskú rodinu Richard Fitzwilliams, ktorého cituje britský Express.

Mama oslávenkyne, 57-ročná grófka Sophie, sa stala dôverníčkou zosnulej Alžbety II. Nežná blondínka sa v posledných rokoch stala blízkou oporou panovníčky. Potom, čo v roku 2005 vo veku 71 rokov zomrela jej matka, Mary Rhys-Jones na rakovinu, mohla kráľovnú Alžbetu oslovovať „mama“.

zväčšiť Zara Tindall, Lady Louise Windsor a princezná... Foto: SITA/AP, Chris Jackson
Zara Tindall, Lady Louise Windsor a princezná Beatrice Zara Tindall, Lady Louise Windsor a princezná Beatrice odchádzajú z priestorov Westminster Hall po tom, čo absolvovali krátku vigíliu na pamiatku ich starej mamy - kráľovnej Alžbety II.

Dcéra princa Edwarda (58) a grófky Sophie (57) si v posledných rokoch získala čoraz väčší rešpekt a náklonnosť ľudí v Británii. Ako vnučke britskej panovníčky jej od narodenia patrí aj titul „Jej kráľovská výsosť“ a takisto titul princeznej. V minulosti sa grófka Sophie pre britské médiá vyjadrila takto: „Snažíme sa deti (Lady Louise a James, vikomt Severn) vychovávať tak, aby pochopili, že budú musieť pracovať, aby si zarobili na živobytie, takže sme sa rozhodli nepoužívať tituly Jej kráľovská výsosť,“ vysvetlila Sophie. Po dovŕšení plnoletosti je už na ich potomkoch, či titul používať budú alebo nie.

Britain Royals Čítajte viac Alžbetu II. mohla oslovovať mama, hoci nebola jej dcéra! Ale krásnej Sophie, grófke z Wessexu, kráľovná dovolila aj...

Počas leta Lady Louise Windsor zaujala britské médiá, keď si počas prázdnin zarábala v záhradnom centre ako brigádnička. Niekoľko dní v týždni sympatická blondínka pomáhala za pokladňou, vítala zákazníkov, starala sa o rastliny. teraz ju čaká štúdium anglického jazyka na na Univerzite St Andrews., kde má stráviť najbližšie štyri roky.

 Sophie, grófka z Wessexu, smúti za kráľovnou...
 Sophie, grófka z Wessexu, smúti za kráľovnou...
+2 Sophie, grófka z Wessexu, smúti za kráľovnou...

„Po smrti kráľovnej a princa Philipa zostalo mnoho inštitúcií bez kráľovskej záštity a nie je jasné, ako budú rozdelené,“ uviedol kráľovský komentátor. Tu sa ponúka priestor práve pre Lady Louise Windsor, no až potom, čo úspešne doštuduje.

zväčšiť Lady Louise Windsor sa venuje jazdectvu. Foto: Profimedia
Lady Louise Windsor Lady Louise Windsor sa venuje jazdectvu.

Zatajované psychické problémy a iné kráľovské choroby

Zatajované psychické problémy a iné kráľovské choroby

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Lady Louise Windsor

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...