Ani luxusná Rolins, ani absolútna Bílá! Najviac obletovanou hviezdou Českého slávika bola... Odpoveď určite tušíte!

Podujatie nabité hviezdami, ale jedna dáma sa tešila najväčšej pozornosti zo strany pozvaných osobností. Ktorá?

14.11.2022 12:00
Lucie Bílá Foto:
Do rúk Lucie Bílej putovala zlatá soška v speváckej kategórii, ale následne si užívala aj zisk ocenenia Absolútny slávik.
debata

Počas víkendu sa u našich českých susedov konala hudobná udalosť roka, odovzdávali sa ocenenia Český slávik. Špeciálny punc dostalo podujatie aj vzhľadom na skutočnosť, že išlo o jubilejný 60. ročník speváckej ankety.

zväčšiť Český slavík 2022 - Ivana Gottová a Jiřina... Foto: Profimedia
JiŘina BOhdalová Český slavík 2022 - Ivana Gottová a Jiřina Bohdalová.

Hľadisko vo Forume Karlín tak bolo plné českých i slovenských hviezd, málokto z hudobnej brandže si galavečer nechal ujsť – pred objektívmi si zapózovali hviezdy ako Lucie Bílá, Dara Rolins, Lucka Vondráčková, Ivana Gottová, Lucie Borhyová, Ewa Farna, Katka Žbirková a mnohé ďalšie. Bola to práve Bílá, ktorá sa počas podujatia tešila hneď z dvoch ocenení – do jej rúk putovala zlatá soška v speváckej kategórii, ale následne si užívala aj zisk ocenenia Absolútny slávik. Dara Rolins zasa zažiarila módnou voľbou, siahla po šatách v zlatisto-telovom tóne, ku ktorým skombinovala luxusné šperky – viac čítajte tu.

 Ivana Gottová a  Monika Absolonová počas 60....
Ivana Gottová a Dara Rolins počas 60. ročníka...
+3Český slavík 2022 - Ivana Gottová a Jitka...

Dámy si nechali na svojom slávnostnom vzhľade celkom prirodzene záležať – viac o móde na podujatí si prečítajte tu. Počas galavečera vznikli nielen pózovanie zábery na červenom koberci, ale aj momentky v hľadisku či zákulisí, ktoré zachytávajú hviezdy pri spoločných okamihoch. Ako dokazujú mnohé zábery, bola to práve vdova po 42-násobnom československom a českom Zlatom slávikovi, Karlovi Gottovi, ktorá sa objavila na mnohých záberoch a len málokto sa s ňou nechcel odfotografovať.

Speváčka Dara Rolins na jubilejnom 60. ročníku...
Speváčka Monika Bagárová v šatách z dielne...
+26Slovenská dizajnérka a influencerka Vanda Janda...

Po boku či v spoločnosti 46-ročnej Ivany Gottovej sa tak počas večera ocitli speváčky Dara Rolins, Jitka Zelenková či Monika Absolonová, v srdečnom objatí skončila s Jiřinou Bohdalovou. Viac v galérii vyššie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Ivana Gottová

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...