Dara Rolins vypredala megakoncert! V mojej hudbe nie je kalkul a ľudia to cítia

Patrí medzi najznámejšie speváčky, no ani ona sama vraj nedúfala, že bude jednoduché vypredať veľký štadión. Fanúšikovia ukázali Dare Rolins opak. Za pár dní vypredala štadión s kapacitou 18-tisíc ľudí.

19.11.2022 00:00
Dara Rolins Foto:
Event s uvedením novej kozmetiky prišla podporiť aj krstná mama kliniky krásy Dara Rolins. Tá má dôvody na úsmev, jej jubilejný koncert sa vypredal.
debata (6)

Už koncom januára sa v pražskej O2 Aréne uskutoční megakoncert, ktorý sa koná pri príležitosti osláv okrúhlej päťdesiatky známej bratislavskej rodáčky. Ako prezradila pre Pravdu, sama bola pravdepodobne najskeptickejšou osobou, keď sa v hlave jej kamaráta zrodil nápad organizovať takéto veľkokapacitné podujatie. „Hovorila som vtedy, ale ja nemám ambície vypredať O2 Arénu. Vravela som, že neviem, či mi stoja za to tie nervy, ktoré prídu vo chvíli, keď sa pre to umelec rozhodne. Je to veľký priestor, mala som skrátka prirodzený rešpekt. Trvalo mi chvíľku rozdýchať nápad až do momentu, kým som povedala poďme do toho,“ opísala Dara Rolins.

Politička Monika Beňová tiež prišla na event v...
Bývalá tenistka a dnes druhýkrát tehotná...
+34Natáliu Selvekovú podporila na akcii vlastná...

Po definitívnom ÁNO však už vraj bolo všetko ako smršť. Od nápadu k realizácii a k momentu, kedy koncert ohlásili a vstupenky dali do predaja. „Priznám sa – ja som mala pocit, že sme si na to spomenuli neskoro. O2 Aréna sa dáva do predaja tak rok dopredu. Hovorila som celému tímu, veď to nestíhame – vy chcete za dva mesiace vypredať O2 Arénu? A moji kamoši mi vraveli, neboj sa, predá sa to za týždeň. Fakt som sa im smiala,“ zaspomínala si Dara.

„Pochopila som, že to asi klapne a že budú mať pravdu, keď som odchádzala z rádiového rozhovoru v deň, kedy sme odštartovali predaj. Než som ten rozhovor skončila, tak všetky VIP lístky boli predané a do večera sa predalo sedem tisíc vstupeniek. Večer som šoférovala domov a hovorila som si, kokso, ja to asi fakt dokážem.“

Dara Rolins Čítajte viac Dara Rolins exkluzívne: Prežívam ten najplnší vzťah! Môj partner chápe, že sú veci, ktorých sa nevzdám kvôli nikomu

Nemýlila sa. Koncert pri príležitosti „polčasu“ v živote – a ako sama Dara zvykne podotknúť aj v jej kariére – je vypredaný. A aký teda bude? „Od veľkorysosti scény po zadnú projekciu, všetko sa bude diať v úplne inej dimenzii. Tanečníci, remixy pesničiek, edity, vracanie sa v spomienkach, ktoré bude premietané na LED-kách, plus hostia, ktorí tam budú. Bude tam určite niekoľko momentov, pri ktorých budú ľudia dojatí,“ naznačila Dara Rolins.

zväčšiť Speváčka Dara Rolins na jubilejnom 60. ročníku... Foto: Profimedia
Dara Rolins Speváčka Dara Rolins na jubilejnom 60. ročníku cien Český slavík 2022.

Priznala tiež, že sama má veľký rešpekt a tak trochu aj trému. „Musím sa na to veľmi dôkladne pripraviť, musím si vrátiť všetky tie pesničky, opäť sa niektoré naučiť odznova. Posledné dni som trávila v štúdiu, kedy sme hľadali nové tóniny, lebo za tých štyridsať rokov sa ten môj hlas zmenil. Usadil sa niekde inde. Niektoré veci som nespievala sto rokov. Ale verím, že niekde tam v zadnom mozgu sa mi všetko vráti a nakopne v momente, keď to začnem spievať. Aj kvôli fanúšikom sa chcem dotknúť každej tej mojej epochy,“ komentovala s úsmevom.

Dara Rolins Čítajte viac Móda zo Slávika: Písařovicová či Rolins ako hviezdy štýlu, Ledeckej snaha na pol ceste a Farna s Ceterovou šliapli vedľa

Koncert bude podľa Rolinsovej veľkou odmenou pre fanúšikov, ktorí sú jej extrémne verní a vďaka ktorým sa jej vlastne aj podarilo bez problémov vypredať veľký koncertný priestor. „S mojimi fanúšikmi sme spätí. Viete, v mojom živote bolo od začiatku jasné, že z tej praobyčajnej detskej eufórky sa to celé narodilo a vzniklo – lebo ja som nezačala spievať preto, lebo som chcela byť bohatá alebo slávna – mala som z toho zábavu. Tento pocit pretrváva do dnešného dňa. Áno, udialo sa aj to, že som spevom a hudbou zarobila nejakú korunu – aj som zbohatla aj sa preslávila, ale naozaj to bolo pre mňa za B a za C. V mojom vzťahu ku hudbe a šou však nie je žiaden kalkul a to ľudia, moji fanúšikovia cítia,“ uzavrela Dara Rolins, ktorá sa pred pár dňami objavila na evente kliniky krásy a pár dní predtým zase na vyhlásení cien Český slávik.

Nezabudnite si pozrieť galérie z oboch podujatí, ale tiež exkluzívny rozhovor, ktorý sme s Darou Rolins urobila v relácii Ide o nás v septembri.

Video

VIDEO: Veľký rozhovor so speváčkou Darou Rolins o jej práci, súkromí, o láske, rodine, o komunizme, úspechu, možnostiach či budovaní značky aj plánoch do budúcnosti.

Speváčka Dara Rolins na jubilejnom 60. ročníku...
Speváčka Monika Bagárová v šatách z dielne...
+26Slovenská dizajnérka a influencerka Vanda Janda...

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #koncert #kariéra #úspech #Dara Rolins #päťdesiatka #vypredané

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...