Divokú Kim Wilde miloval celý svet, jej srdce patrilo 25 rokov tomuto mužovi! Hviezda hlási krach manželstva a pridáva šokujúci detail

Kto by zabudol na žiarivú hviezdu 80-tych rokov, slávnu blondínku Kim Wilde (62)?

22.12.2022 10:00
Kim Wilde Foto:
Kim Wilde na snímke z roku 1987.
debata (1)

Na hudobnú scénu katapultovala svojím prvým singlom v roku 1981 – Kids in America. Hviezda pódií, ktorá má na konte hity ako "Chequered Love“ (1981), „You Came“ (1988) či „Never Trust a Stranger“ žila dlhé roky v šťastnom manželstve. Príbeh lásky s hereckým kolegom Halom Fowlerom, s ktorým ju osud zviedol dohromady v 90-tych rokoch, keď si spolu zahrali v muzikáli Tommy, bol ako z romantického fil­mu.

Dvojica sa do seba zaľúbila počas práce na rockovom muzikáli, o šesť mesiacov po zoznámení, v roku 1996, si povedali „áno“. V roku 1998 Wilde porodila syna Harryho, v roku 2000 sa stala mamou dcéry Ros. Slávna speváčka sa neskôr stiahla do úzadia a užívala si rodinný život bez škandálov. Šok prišiel práve teraz, v období pred Vianocami. Ich manželstvo sa skončilo a to nie je všetko… Speváčka prezradila aj ďalší šokujúci detail.

Kim Wilde v roku 1989.
Speváčka Kim Wilde v časoch najväčšej slávy.
+6Kim Wilde na snímke z roku 1987.

Blond hviezda na sociálnej sieti zverejnila vyhlásenie o rozchode: „Kim Wilde a Hal Fowler by chceli oznámiť, že sa v priebehu minulého roka priateľsky rozišli a sú rozvedení.“ Následne zdôraznili: „Nie je v tom žiadna tretia osoba. Zostávajú v dobrom vzťahu a do ďalšej etapy života si prajú len to najlepšie.“ Iné vysvetlenie zatiaľ neposkytli. Speváčka má tak za sebou nielen krach dlhoročného manželstva, ale stihla už aj rozvod.

zväčšiť Manželia Hal Fowler a Kim Wilde v roku 2017. Foto: Profimedia
kim wilde Manželia Hal Fowler a Kim Wilde v roku 2017.

Kim Wilde sa počas svojej najväčšej slávy objavila aj v niekoľkých filmoch a epizódnu rolu si zahrala aj v seriáli Knight Rider (1982 – 1986).

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Kim Wilde

+ Nezabúdajte na poriadnu hydratáciu, vaše telo ju potrebuje.
Ukážte svoju zručnosť, ľudia si vás tak začnú viac...

+ Prišiel čas nato, aby ste riešili aj svoj chrbát, neodkladajte to na neskôr.
Úspory času a peňazí sú kľúčom k...