Rodina Kirstie Alleyovej odtajnila druh rakoviny, s ktorou bojovala. Patrí medzi najrozšírenejšie aj na Slovensku

Začiatkom decembra svet obletela smutná správa o úmrtí herečky Kirstie Alley.

31.12.2022 12:32
Obit Kirstie Alley Foto: ,
Herečka Kirstie Alley na zábere z roku 2015.
debata (1)

Vo veku 71 rokov zomrela po krátkom boji s rakovinou. Jej hovorca so súhlasom rodiny pre magazín People odhalil, že herečka bojovala s rakovinou hrubého čreva. Ako uviedol spomínaný magazín, slávnej hviezde ochorenie diagnostikovali len krátko pred smrťou.

Kirstie Alley a herec John Travolta Čítajte viac Kirstie Alley lásku k Travoltovi nehrala, milovala ho! Chcela ujsť od manžela a vydať sa zaňho. Trvalo jej roky, než...

Na základe úmrtného listu, ktorý má k dispozícii magazín „US Weekly“ vyplýva, že hviezda komédií Pozri sa, kto to hovorí, bola spopolnená. Zároveň v dokumente stojí, že herečka zomrela vo svojom dome v Clearwater na Floride.

Herečka Kirstie Alley na zábere z roku 2015.
Herečka Kirstie Alley s cenou People's Choice...
+18Kolegovia Ted Danson a Kirstie Alley na zábere...

Alley svoju filmovú kariéru začala v roku 1982 v Los Angeles, kde pôvodne pracovala ako návrhárka interiérov, rolou v dobrodružnom sci-fi filme Star Trek II: Khanov hnev. V historickej ságe Sever a Juh vystúpila ako Virgilia Hazard. Slávu jej priniesla trilógia Pozri sa, kto to hovorí (1989 – 1993), v ktorej si zahrala s Johnom Travoltom.

"Constellations" Broadway Opening Herečka Kirstie Alley na zábere z roku 2015.Night Čítajte viac Zomrela Kirstie Alley, hviezda komédií aj hitu Sever proti juhu. Odkaz do neba jej posiela aj kamarát Travolta

V posledných rokoch Alley vystúpila v niekoľkých televíznych reality show vrátane tanečnej súťaže Dancing With the Stars v slovenskom prevedení známej ako Let's Dance. Známy bol aj jej boj s nadváhou, v rámci ktorého bola opakovane súčasťou programov na chudnutie.

Rakovina hrubého čreva patrí medzi najrozšírenejšie onkologické ochorenia aj na Slovensku, ako uvádza Liga proti rakovine. U žien dominuje rakovina prsníka, rakovina hrubého čreva a konečníka a rakovina krčka maternice. U mužov dominuje rakovina prostaty, rakovina hrubého čreva a konečníka, rakovina pľúc. O prevencii čítajte viac tu.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Kirstie Alley

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Alkoholom si sami ničíte svoje telo a zdravie, popremýšľajte nad tým.
Konštruktívna spätná väzba vedie k...