Williamsovej najlepšia kamoška sa nezaprie: Gratuláciou k 5. nominácii na Oscara dojala celý Instagram

Spoznali sa pred štvrťstoročím pri nakrúcaní jedného z kultových seriálov pre tínedžerskú generáciu. Ich priateľstvo trvá dodnes.

26.01.2023 00:00
Michelle Williams (vľavo) a Busy Philipps Foto: ,
Kamarátky Michelle Williams (vľavo) a Busy Philipps prišli na slávnostný večer Gotham Independent Film Awards spoločne.
debata

A jeho dôkazom je aj spoločná radosť ex-kolegov zo seriálu Dawsonov svet, ktorí sa po utorňajšom zverejnení mimoriadne potešili z ďalšej nominácie pre ich dlhoročnú kamarátku a kolegyňu Michelle Williamsovú.

Americká herečka, ktorú diváci dobre poznajú napríklad z filmov Skrotená hora či Blue Valentine, si vyslúžila v poradí už piatu nomináciu na sošku Oscara. Dôvodom je jej výnimočný výkon v snímke Fabelmanovci, ktorá je akýmsi životopisným príbehom režiséra Stevena Spielberga. Williamsovú členovia Americkej filmovej a televíznej akadémie nominovali v kategórii Najlepšia herečka v hlavnej úlohe a medzi gratulantmi bola aj jej najlepšia kamarátka Busy Philipps či herec Joshua Jackson.

Všetko všade naraz Čítajte viac Najviac nominácií na Oscara má film Všetko, všade, naraz

„Milujem ťa Michelle Williams. Budem na teba vždy hrdá, že si dokázala vybudovať kariéru a život, o akej si vždy snívala, hoci ťa absolútny a zdrvujúci smútok občas nútil premýšľať, či to dokážeš. Lenže, potom si sa ponorila ešte hlbšie a skúsila to celé znovu,“ napísala herečka Busy Philipps na adresu svojej dlhoročnej kamarátky a ex-kolegyne zo seriálu Dawsonov svet.

zväčšiť Michelle Williams ako Mitzi... Foto: Universal Pictures
the-fabelmans Michelle Williams ako Mitzi Schildkraut-Fabelman vo filme Fabelmanovci.

„Je to jedna z mojich obľúbených vecí na tebe. Nikdy si sa neprestala snažiť. Nová cesta, nový recept, nový rodičovský štýl, nový prístup k práci, nová láska, nová rola… ale stále to isté láskavé, brilantné, jemné, citlivé, vtipné, divoké, premýšľavé, krásne, prenádherné TY,“ zložila jej obrovskú poklonu. S Philippsovou sa 42-ročná Williams objavuje veľmi často aj v spoločnosti, naposledy napríklad na cenách kritikov v Los Angeles.

Herečka Margot Robbie v šatách z dielne Versace...
Herečka Aubrey Plaza v šatách z dielne Louis...
+22Herečka Natasha Lyonne bola neprehliadnuteľná v...

Ku gratulantom sa však pridal aj herec Joshua Jackson, ďalší z obsadenia v kultovom seriáli zo študentského prostredia. „5 nominácií na Oscara! Svätý Mojžiš. Na akú úžasnú cestu si to vykročila. Gratulujem,“ odkázal zase on svojej bývalej kolegyni. V seriáli Dawsonov svet sa okrem spomenutej trojice objavila napríklad aj herečka Katie Holmes či herec James van der Beek. Ani jednému z nich sa však nepodarilo presadiť práve tak, ako Williamsovej, ktorá je vyhľadávanou a uznávanou herečkou u komerčných, ale aj nezávislých filmárov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Instagram #Michelle Williams #Oscar #gratulácia #Busy Philipps

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...