Kráľovná Máxima a jej módne kreácie, už čoskoro ich predvedie na Slovensku

Slovensko navštívi 7. – 9. marca holandský kráľ Viliam-Alexander s manželkou Máximou. Návšteva sa uskutoční pri príležitosti 30. výročia samostatnosti SR.

05.03.2023 15:01
Maxima Foto:
Kráľovná Maxima a jej výrazný outfit.
debata

Kráľ Viliam-Alexander navštívi v stredu na Bratislavskom hrade slovensko-holandské obchodné fórum Future Is Now (Budúcnosť je teraz). V holandskej delegácii budú najmä zástupcovia firiem prinášajúcich inovácie v oblasti obehového hospodárstva, spracovania odpadu, recyklačných postupov v stavebníctve, sanácie pôdy či zdravotníctva. Osobitne sa budú venovať obnove Ukrajiny.

Kráľovná Maxima počas návštevy Grécka v roku...
Kráľovná Maxima na zábere  z roku 2022 v...
+4Kráľovná Maxima (51) a kráľ Willem-Alexander...

Prvé dva dni strávi holandský kráľ v Bratislave, v záverečný deň návštevy pôjde aj s delegáciou do oblasti Vysokých Tatier.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Queen Maxima (@queenmaxima_fashion)

Holandská veľvyslankyňa na Slovensku Gabriella Sancisiová pripomenula, že rieka Belá je jednou z posledných divokých riek v Európe. „Údolia rieky ukazujú, ako dôsledná ochrana prírody prospieva biodiverzite, zveri, klíme a životnému prostrediu vôbec.“

Viliam-Alexander, Holandsko Čítajte viac Pred príchodom na Slovensko holandský kráľ Pravde prezradil, čo by odkázal Putinovi

Kráľ tiež navštívi popradské centrum podpory pre ukrajinských utečencov, ktoré prevádzkuje Spišská katolícka charita. Porozpráva sa s utečencami i personálom. Veľvyslankyňa vyslovila Slovensku obdiv za to, že sa ako spoločnosť po vypuknutí konfliktu na Ukrajine zomklo a pomohlo utečencom z Ukrajiny.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Queen Maxima (@queenmaxima_fashion)

Kráľovský pár sa pôjde pozrieť aj na základnú školu v Liptovskom Mikuláši, kde podľa veľvyslankyne vedú k demokracii už deti od útleho veku a učia ich, ako rozpoznať dezinformácie.

Kráľovná Maxima na zábere  z roku 2022 v... Foto: Profimedia
maxima Kráľovná Maxima na zábere z roku 2022 v kombinácii červených a fialových tónov.

Sympatická blondínka, kráľovná Maxima (51), pochádza z Buenos Aires a spolu s manželom, kráľom Willemom-Alexandrom, vychovávajú tri dcéry.

zväčšiť Kráľovná Maxima počas návštevy Grécka v roku 2023. Foto: Profimedia
maxima Kráľovná Maxima počas návštevy Grécka v roku 2023.

Kráľovná je známa svojím módnym štýlom, ktorý predvádza na oficiálnych podujatiach. V poslednom období sme ju mali možnosť vidieť v krásnom modeli holandskej návrhárky Iris van Herpenovej či v nádhernej róbe holandského dizajnéra Jana Taminiaua, v ktorej sa ukázala na slávnostnej večeri pre diplomatický zbor v Amsterdame (galéria).

debata chyba
Viac na túto tému: #kráľovná Maxima

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...