Pokračovanie článku: Vedľa škatule od topánok, na exotickom ostrove... tušili ste, kde všade víťazi Oscarov umiestnili svoje sošky?

Herečka Emma Thompson a jej elegantné večerné... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Emma Thompson Herečka Emma Thompson a jej elegantné večerné líčenie na cenách BAFTA

Emma Thompson

Britská hviezda vraj má svojho pozláteného fešáka práve na toalete. Prezradil to na ňu herecký kolega Henry Golding Jr., ktorý ju vraj navštívil doma pri nakrúcaní jedného projektu a zaujímalo ho, kde by mohla Oscarov mať. Napokon našiel sošku na wécku, uviedol v talk-šou Jimmyho Kimmela.

Kate Winslet

Zdá sa, že britská záležitosť budú práve kúpeľne a toalety vyzdobené filmovými trofejami. Aj Winslet priznala, že svojho Oscara má doma v kúpeľni s toaletou. „Myslím si, že neexistuje lepšie miesto – ľudia idú na wécko a môžu si užiť pár minút len sami s Oscarom a vyskúšať si ho pred zrkadlom,“ vyjadrila sa v minulosti Kate Winslet.

Gwyneth Paltrow

Americká hviezda sa vraj svojho Oscara bojí a tak ho skrýva. Pozlátená soška je uložená v knižnici, založená knihami, aby na ňu nebolo vidieť. Paltrow v jednom rozhovore uviedla, že v nej vyvoláva traumatické pocity a preto sa na ňu nechce dívať.

Jedna hollywoodska star je však na tom celkom špeciálne. Netuší, kde sa jej Oscar nachádza. Ktorá? Kliknite na poslednú stranu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Anna Paquin #Nicole Kidman #Catherine Zeta-Jones #Oscar #soška

+ Po práci si oddýchnite, máte nárok na prestávku navyše.
Opatrné hospodárenie s časom a peniazmi sa oplatí....

+ Nikdy nie je neskoro začať s aktivitou, popremýšľajte nad tým.
Nepremrhajte celé dni, energiu investujte do...