Trpká príchuť osláv narodenín? Knieža Albert má 65, ukázal sa s deťmi, no po Charlene ani stopy

V utorok oslávil svoje poljubileum. Pre hlavu monackého kniežatstva, kniežaťa Alberta, však mohla mať pomerne zvláštnu príchuť. Po jeho boku totiž znovu chýbala jeho životná partnerka.

15.03.2023 00:00
shutterstock 1304893129 Foto:
Archívny záber kniežaťa Alberta a jeho manželky, princeznej Charlene z Monaka.
debata

Albert II. sa v utorok na poludnie postavil na balkón kniežacieho paláca, pričom mu spoločnosť robila jeho dve deti – princ Jacques a princezná Gabrielle. Po manželke a matke detí, princeznej Charlene však nebolo ani stopy. V utorok popoludní sa neobjavil ani žiaden odkaz či fotografia od Charlene na sociálnej sieti.

Princezná Charlene Čítajte viac A kam sa podela? Princezná Charlene neprišla na akciu svojej švagrinej, otázky sú razom späť

Aj to znovu vyvolalo dohady, či je v manželstve panovníka jednej z najmenších európskych krajín všetko v poriadku. Alebo či je v poriadku samotná princezná, ktorá v minulosti žila mimo paláca niekoľko mesiacov a zotavovala sa z psychického vyčerpania. Zástupcovia kniežacieho paláca nevydali žiadne stanovisko.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monaco Matin (@monacomatin)

Knieža, ktorého celé meno znie Albert Alexandre Louis Pierre Grimaldi, sa narodil 14. marca 1958. Po štúdiu politických vied v Monaku a v USA slúžil vo francúzskom námorníctve, s ktorým sa niekoľko mesiacov plavil okolo sveta, a potom krátko pracoval v Paríži a v New Yorku v rôznych finančných inštitúciách.

Charlene Čítajte viac Narodeniny princeznej Charlene? Tomu sa hovorí krutý úder, monacký palác sa 'predviedol'

Na vláde v Monaku sa podieľal už za života svojho otca Rainiera III. Jeho matka, niekdajšia slávna americká herečka Grace Kelly, tragicky zahynula pri autonehode v roku 1982.

Dlhoročný starý mládenec sa v júli 2011 oženil s bývalou juhoafrickou plavkyňou Charlene Wittstockovou. Po necelých troch rokoch sa im narodili dvojčatá Jacques a Gabriella, ktoré sú v tomto poradí následníkmi monackého trónu.

zväčšiť Monacký knieža Albert II. na pohrebe bývalého... Foto: SITA/AP, Petros Giannakouris
monacký knieža Albert II. Monacký knieža Albert II. na pohrebe bývalého gréckeho kráľa Konštantína II.

Albert II. má tiež dve nemanželské deti, dcéru Jazminu Grace, narodenú v roku 1992, ktorej matkou je Američanka a realitná maklérka Tamara Rotolo, a syna Alexandra Costu, narodeného v roku 2003, ktorého má s bývalou tožskou letuškou Nicole Costovou.

Princ William a princezná Kate počas osláv Dňa...
Kráľ Karol III., jeho manželka  Camilla, princ...
+4Kráľ Karol III., jeho manželka  Camilla, princ...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #problémy #narodeniny #Instagram #princezná Charlene #knieža Albert II.

+ Nebuďte negatívny, práve naopak, konečne máte dôvod na úsmev.
Úspech príde vtedy keď sa budete snažiť a...

+ Správna zdravá životospráva sa ukáže aj na vašej pokožke.
Načo vám je sláva a peniaze, keď vás doma nikto...