Princ William nečakal! V reštaurácii zazvonil telefón, zodvihol ho a...

Aj takáto príhoda sa stala počas návštevy Williama a Kate v indickej reštaurácii.

23.04.2023 00:00
kate Foto: ,
Princ William a princezná Kate počas návštevy Birminghamu - indickej reštauácie.
debata (1)

40-ročný William a 41-ročná Kate sa po dovolenke objavili v uliciach Birminghamu, kde sa dočkali skvelého privítania od jeho obyvateľov. V rámci svojej návštevy zavítali aj do indickej reštaurácie „Indian Steatery“.

Princ William a princezná Kate počas návštevy...
Princezná Kate počas návštevy  Birminghamu.
+14Princ William a princezná Kate počas návštevy...

Princ predviedol svoj zmysel pre humor, keď namiesto zamestnanca zodvihol telefón. William, britský princ, vybavil hosťovi rezerváciu stola. Potom, čo si u majiteľov overil, kde sa reštaurácia nachádza, diskutoval s volajúcim o tom, kedy bude stôl voľný a či sa stihne najesť predtým, než mu pôjde vlak. „Na aké meno to je?“ povedal princ, keď ukončoval rozhovor bez toho, aby volajúcemu prezradil svoje meno. „Uvidíme sa o štvrť na dve,“ dodal na záver. V niektorých otázkach sa musel s majiteľmi poradiť, čo Kate nesmierne pobavilo. William sa smiechu takisto neubránil. Ako to vyzerá, keď si objednávate stôl od britského princa? Video zverejnili na Twitteri (nižšie).

Kráľovský pár si okrem toho obliekol zástery a pomáhal v kuchyni, spoločne skúšali pripraviť placku, ktorá sa často podáva s varenou zeleninou a kari.

kate, william Čítajte viac Kate po dovolenke? Vyzerá fantasticky, pre svoj návrat zvolila farbu vína. Barovou zábavkou prekvapil William

Kate v reštaurácii povedala, že s jedlom sa jej spája veľa krásnych spomienok a podotkla, že miluje všetko ostré. William reagoval, že preferuje jemnejšie chute: „Som masala.“ Na otázku, či ich deti majú radi indické jedlo, Kate odpovedala: „Milujú ho.“

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #princ William

+ Naslúchajte svojmu telu, vie, čo je pre vás najlepšie.
Zabudnite na peniaze, momentálne by ste mali mať iné...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, vaše telo ju potrebuje v každom období.
Snažte sa byť milý na svojich kolegov, ak...