Túto fotografiu Alžbety II. ste ešte nevideli. Kate pred objektív posadila kráľovnú a všetky deti na prázdninách

V piatok si niektorí členovia kráľovskej rodiny na sociálnych sieťach pripomenuli výročie narodenia kráľovnej Alžbety II., ktorá zomrela vlani v septembri po viac než 70-ročnej vláde.

22.04.2023 10:30
alžbeta II Foto:
Kráľovná Alžbeta II: a niektoré jej pravnúčatá: hore zľava: Lady Louise Windsor a jej brat James, stedný rad zľava: Lena Tindall, princ George, princezná Charlotte, Isla Phillips, princ Louis, dole zľava: Mia Tindall drží v náručí Lucasa Tindalla, Kráľovná ALžbeta II. a Savannah Phillips.
debata (4)

Bývalá panovníčka by 21. apríla oslávila 97 rokov. Na Instagrame kráľovskej rodiny sa objavila fotografia usmiatej panovníčky, oblečenej v bledomodrom kostýme s neodmysliteľným klobúčikom, ako drží v rukách jemnú kyticu kvetov. „Dnes si pripomíname neuveriteľný život a odkaz Jej Veličenstva kráľovnej Alžbety II., v deň, kedy by oslávila 97 rokov,“ bolo zverejnené pri fotografii.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa The Royal Family (@theroyalfamily)

Osobnejšie slová na svojom Instagrame zverejnila Sarah Ferguson aj so spomienkovou fotografiou z jej mladých rokov. „Dnes by kráľovná oslavovala 97. narodeniny a ja trávim deň myšlienkami na ňu. Viac ako 70 rokov bola stálou a neochvejnou súčasťou v našom národnom živote a pre mňa bola úžasnou svokrou, priateľkou aj radkyňou. Chýba mi viac, ako dokážu vyjadriť slová,“ napísala k portrétu Alžbety II.

Bývalá manželka kráľovninho syna Andrewa sa po panovníčkinej smrti stará o dva jej milované psy corgi. „Sú to národné ikony a tak zakaždým, keď prenasledujú veveričku, prepadne ma panika,“ opísala vojvodkyňa. „Ale sú tiež skutočnými miláčikmi. Vždy, keď štekajú a v dohľade nie je veverička, myslím si, že je to preto, lebo okolo prechádza kráľovná,“ povedala pred pár týždňami pre magazín People.

Doposiaľ nezverejnenú fotografiu, ktorú urobila Kate, zverejnili na svojom Instagrame pri príležitosti jej nedožitých 97. narodenín princ a princezná z Walesu. Fotografia vznikla krátko pred jej smrťou, v lete, na zámku Balmoral. Fotografia zobrazuje panovníčku obklopenú niektorými zo svojich pravnúčat, ktoré na zámku v Škótsku prázdninovali.

Princ William a princezná Kate počas návštevy...
Princezná Kate počas návštevy  Birminghamu.
+14Princ William a princezná Kate počas návštevy...

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #Alžbeta

+ Nevymýšľajte zbytočné aktivity, potrebujete sa upokojiť, vydržte.
Venujte pozornosť práci viac ako doteraz,...

+ Cvičiť môžete aj doma, je to len o tom, či chcete, myslite nato.
Ak vám momentálne niečo nejde, oddýchnite si a...