Gottschalk ženil syna, ukázal foto zo svadby! Jeho pichľavá veta ale prekvapí: Zábery so svojou ex nikto nepotrebuje

Thomas Gottschalk (73) začal pred vyše troma rokmi nový život. Ako 69-ročný dal "zbohom" manželke They Gottschalkovej (78), s ktorou žil 42 rokov a naplno sa vrhol do nového vzťahu po boku mladšej milenky Kariny Mrosovej (62).

30.05.2023 00:00
Thomas Gottschalk Foto:
Nemecký moderátor Thomas Gottschalk.
debata

Svadba jeho najmladšieho syna Tristana však zviedla rodinu opäť dohromady. A to znamená terajšiu aj bývalú partnerku slávneho nemeckého moderátora. Zo svadby Tristana, ktorý sa ženil v New Yorku, poskytol moderátor na svojom Instagrame niekoľko fotografií (preklikať šipkou). A tie priniesli otázky.

Tristan si povedal „áno“ so snúbenicou Alexou (32), zábery novomanželov sa objavili aj na Instagrame. O svojej novej neveste Thomas Gottschalk pre nemecký Bild povedal: „Alexa je skvelá. Táto Američanka s talianskymi koreňmi je pre Tristana ako stvorená. Teraz sú obaja synovia ‚na poriadku‘ a ja sa môžem postarať o seba.“

Thomas Gottschalk Čítajte viac Gottschalk začal pred 70-kou nový život! Motýle v bruchu po boku partnerky? Tu je odpoveď

K záberom ešte pridal komentár: "Svadby a s nimi spojené tanečné zábavky nie sú nič pre mňa. A rodinné fotografie so svojou ex nikto nepotrebuje (okrem médií). Medzi jeho svadobnými fotografiami sú naozaj zábery nielen s novou partnerkou, ale aj rodinné zíbery s jeho exmanželkou. Thomas Gottschalk a Karina Mross sa spolu na verejnosti objavili prvýkrát v roku 2019. V tom istom roku Gottschalk oznámil odlúčenie od svojej dlhoročnej manželky They.

Thomas a Thea Gottschalkovci boli dlhé roky považovaní v Nemecku za pár snov. Spoznali sa v roku 1972 na bále v Mníchove, o 4 roky neskôr sa zosobášili. V roku 1993 sa rodina presťahovala do Malibu, majú dvoch spoločných synov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #Thomas Gottschalk

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...