Gottschalk začal pred 70-kou nový život! Motýle v bruchu po boku partnerky? Tu je odpoveď

Slávny nemecký moderátor, Thomas Gottschalk, v máji oslávi 71 rokov. Pred dvoma rokmi, ako 69-ročný, začal nový život.

05.05.2021 00:00
Thomas Gottschalk Foto:
Nemecký moderátor Thomas Gottschalk.
debata

Dal „zbohom“ manželke, s ktorou žil 42 rokov a naplno sa vrhol do nového vzťahu po boku milenky. O blondínke Karine Mross (59) odvtedy moderátor básni takmer neustále. Ktohovie, ako sa pri jeho slovách cíti jeho ex, Thea Gottschalk (75).

Thomas Gottschalk Čítajte viac Gottschalk tesne pred oslavou 70-ky: Milenka je ženou snov, o manželke ani slovo

Ako aktuálne opísal pre magazín Bunte, splnil sa mu sen. „Starnem po boku ženy, ktorá sa blíži k môjmu ideálu.“ Za ideál ženy pritom považuje už zosnulú kňažnú Grace Kelly (1929–1982). Karinu Mross zbožňuje, aj dva roky po začiatku ich vzťahu má Gottschalk, ako opísal, stále „motýle v bruchu“. A skutočnosť, že sa nestretli v mladšom veku, nepovažuje za dôležitú. "Nikto nevie, či by sme ešte boli spolu,“ hovorí a pokračuje: „Ale namiesto toho, aby sme snívali o minulosti, ktorá neexistovala, tešíme sa na budúcnosť, ktorá bude.“

Thomas Gottschalk a Karina Mross sa spolu na verejnosti objavili prvýkrát v roku 2019. V tom istom roku Gottschalk oznámil odlúčenie od svojej dlhoročnej manželky They (75).

Thomas a Thea Gottschalkovci boli dlhé roky považovaní v Nemecku za pár snov. Spoznali sa v roku 1972 na bále v Mníchove, o 4 roky neskôr sa zosobášili. V roku 1993 sa rodina presťahovala do Malibu, majú dvoch spoločných synov, z ktorých sú tridsiatnici.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Thomas Gottschalk

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...

+ Nezaťažujte sa niečím čo nie je vaša starosť, škodíte hlavne sami sebe.
Nekopírujte, nikdy tak sami nebudete so...