Pri manželovi akoby ani nemala emócie, ale zábery z nemocnice sú ich plné. Toto urobili s princeznou Charlene nežné bäbätká

Je už doslova pravidlom, že médiá komentujú jej správanie sa po boku manžela a špekulujú o ich odcudzení. Ak by však naozaj platilo, že princezná Charlene je vedľa manžela bez emócií, celkom inak to vyzeralo pri jej poslednom verejnom vystúpení.

14.06.2023 13:15
Monacká princezná Charlene Foto:
Monacká princezná Charlene na 80. ročníku Veľkej ceny Monaka.
debata (1)

Štyridsaťpäťročná Charlene sa pred bezmála týždňom objavila na návšteve jednej z nemocníc v Monaku, konkrétne v zariadení, ktoré sa sústreďuje na starostlivosť o tých najmenších – bábätká tesne po narodení a pármesačné batoľatá. Návštevu mamy dvoch detí sa podarilo utajiť, ale na instagramovom profile Červeného kríža sa aktuálne objavili zábery, ktoré odhaľujú pár momentiek z daného dňa.

Monacká princezná Charlene Čítajte viac Signály vidí azda každý, teraz hovorí odborníčka na reč tela: Princezná Charlene a knieža Albert? Bez reakcie, bez emócií...

Z nich je celkom zrejmé, že bývalá profesionálna plavkyňa je žena plná materinských a nežných emócií. Pri stretnutí s drobnými bábätkami pôsobila naozaj ako roznežnená a starostlivá dáma. Jej emócie sa nedali skryť ani pod ochranným rúškom, ktoré si pre bezpečnosť bábätiek vzala.

Blondínka, ktorá sa za kniežaťa Alberta vydala v roku 2011, je mamou dvoch detí – dvojičiek – princa Jacquesa a princeznej Gabrielly. Zdroje z paláca, ale aj okolia princeznej často špekulujú o tom, že sú to práve jej dve ratolesti, ktoré sú najväčším spojítkom medzi ňou a jej manželom. A že práve kvôli nim stále s Albertom zostáva. Aká je pravda, vedia len oni dvaja. Isté však je, že Charlene svoje materinské city nezaprie.

zväčšiť Monacká kniežacia rodina počas osláv 100.... Foto: SITA/AP, Daniel Cole
Monacká kniežacia rodina, charlene Monacká kniežacia rodina počas osláv 100. výročia narodenia kniežaťa Rainiera III.

Naposledy sa 45-ročná princezná objavila s celou rodinou na oslavách nedožitých 100. narodenín kniežaťa Rainiera, Albertovho otca a niekdajšieho monackého panovníka. Zábery z nich si môžete pozrieť v galérii.

Monacká kniežacia rodina počas osláv 100....
Princezná Caroline sa predviedla na verejnosti...
+4Monacká princezná Caroline a jej brat - knieža...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #nemocnica #neha #Monako #bábätká #princezná Charlene

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....