Seriálová Carrie nemôže byť štýlovejšia! Takto oslávila 25. výročie Sexu v meste

Sarah Jessica Parker sa objavila na vyhliadke mrakodrapu Empire State Building, aby oslávila 25. výročie seriálu Sex v meste.

22.06.2023 14:00
Sarah Jessica Parker Foto: ,
Sarah Jessica Parker sa objavila na vyhliadke mrakodrapu Empire State Building.
debata

Tak, ako hlavná hrdinka kultovej série, aj herečka sa obliekla naozaj štýlovo a budila pozornosť už na ulici pred mrakodrapom.

Sarah Jessica Parker sa objavila na vyhliadke...
Sarah Jessica Parker sa objavila na vyhliadke...
+1Sarah Jessica Parker sa objavila na vyhliadke...

58-ročná hviezda prišla na podujatie v čiernom overale, ktorý doplnila nápadnou mašľou zdobiacou jej dekolt a takisto výraznými, bodkovanými lodičkami s otvorenou špičkou. Cez plecia mala prehodený ľahký biele svetrík a kučeravé vlasy mala zviazané do copu, ktorý jej padal na jednu stranu.

sex v meste, sarah jessica parker, and just like that, Čítajte viac Tajomstvo obsadenia rolí kultovej série Sex v meste? Na postavu Carrie skúšali tvorcovia aj tieto herečky

Matka troch ratolestí sa usmievala do objektívov, zatiaľ, čo pod ňou bola ako na dlani panoráma dolného Manhattanu, kde sa slávny seriál z veľkej časti odohrával. Empire State Building sa v stredu večer na počesť 25. výročia Sexu v meste rozsvietil na ružovo, rovnako aj na oslavu druhej série seriálu And Just Like That…, voľného pokračovania Sexu v meste.

Vzťahy štyroch hlavných hviezd (Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon, Kristin Davis a Kim Cattrall), jedného z najpopulárnejších seriálov planéty na prelome milénia, projektu HBO Sex v meste, neboli vôbec idylické. Bývalá členka hereckého osadenstva, herečka Kim Cattrall, ktorá stvárnila PR konzultantku a neskôr šéfku vlastnej agentúry Samanthu Jonesovú, sa síce objavila vo všetkých šiestich sériách seriálu a neskôr aj vo dvojici filmov, do seriálu And just like that… však už ísť nechcela.

zväčšiť Hlavné hrdinky Sexu v meste. Foto: SHUTTERSTOCK
sex v meste, sex and the city, parker, davis, cattrall, nixon, Hlavné hrdinky Sexu v meste.

O to väčším prekvapením teda je, že britská herečka sa vráti v postave Samanthy práve v seriáli And just like that – konkrétne v jednej z epizód jeho druhej série. Ako tvrdí viacero amerických médií, na obrazovke sa blondínka objaví len krátko – v takzvanej cameo úlohe – viac tu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Sarah Jessica Parker #Sex v meste

+ Je ten správny čas zamyslieť sa nad svojou životosprávou.
Nespoliehajte sa sami na seba, nikto za vás vašu prácu...

+ Vyvážená strava a dostatok vody sú základom dobrého zdravia.
Investovanie času do finančného vzdelávania sa...