Prezradil omylom strážené tajomstvo? Rihannin partner strieľal zamilované slová na koncerte, speváčku nazval...

Iba pár hodín po tom, ako sa usadili do prvého radu na ostrosledovanej prehliadke Louis Vuitton v Paríži, zamierili do Cannes. V meste, známom ako dejisko veľkého filmového festivalu, sa konal koncert ASAP Rockyho a nechýbala ani jeho partnerka - speváčka Rihanna.

23.06.2023 13:00
Rihanna a jej partner ASAP Rocky Foto:
Speváčka Rihanna a jej partner ASAP Rocky v reštaurácii Nespo v Nice.
debata

Slávna šoubiznisová dvojica sa stala okamžite magnetom pre fotografov – azda aj preto, že Rihanna vo vysokom štádiu tehotenstva sa objavila pred objektívmi v priehľadných šatách Jean Paul Gaultier a pôsobila nesmierne spokojne a zamilovane.

Alena Šeredová a Alessandro Nasi Čítajte viac Alena Šeredová sa vydala za dediča automobilky Fiat! Počas svadby sa prezliekla až 4-krát, pozrite sa

Ešte viac než jej vzhľad však počas súkromného vystúpenia amerického rapera na Francúzskej riviére zaujal iný fakt. Konkrétne jeho slová a vyznania barbadoskej rodáčke priamo z pódia. V jednom momente totiž Rocky adresoval smerom k Rihanne slová „moja manželka“. „Rád by som túto skladbu venoval mojej manželke, ktorá je v tejto úžasnej búde,“ znela celá veta.

zväčšiť Tehotná speváčka Rihanna a jej partner Asap... Foto: Profimedia
Rihanna a jej partner Asap Rocky Tehotná speváčka Rihanna a jej partner Asap Rocky odchádzajú z prehliadky pánskej kolekcie Louis Vuitton Jar/Leto 2024.

Okamžite to vyvolalo dohady, či sa náhodou ostrosledovaná dvojica tajne nezosobášila. Ani jedna z hviezd, či ich mediálni zástupcovia však slová ASAP Rockyho ďalej nekomentovali.

Na spomenutej prehliadke Louis Vuitton, v rámci ktorej predstavili debutovú pánsku kolekciu Pharrella Williamsa, sa okrem zamilovanej dvojice objavili aj mnohé ďalšie hviezdy. Viac si pozrite v našej galérii.

Herečka a speváčka Zendaya na pánskej...
Zľava: Natalia Vodianova, jej manžel Antoine...
+6Americká star a podnikateľka Kim Kardashian...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #Rihanna #ASAP Rocky

+ Upracte si dnes v domácnosti, sami sa tak budete cítiť oveľa lepšie.
Nespochybňujte slová svojich kolegov, chcú...

+ Nezabúdajte na starostlivosť o svoje telo, práve teraz to potrebuje.
Pracovné úspechy budú odrazom vašej tvrdej...