Sandler a Aniston bavia ako filmoví manželia svet. A čo hercova skutočná manželka? Oslávili 20. výročie, takto vyzerali v deň svadby

Herca Adama Sandlera (56) sme naposledy videli v dvoch vydarených komédiách Murder Mystery z produkcie Netflixu, v ktorých si jeho manželku zahrala Jennifer Aniston.

26.06.2023 00:00
France Murder Mystery 2 Premiere Foto: ,
Jennifer Aniston a Adam Sandler na premiére filmu "Murder Mystery 2" v Paríži.
debata

Nebolo to prvý raz, čo sa práve táto dvojica spojila pred filmovými kamerami, ako manželom či milencom im to spolu naozaj ladí. Niet preto divu, že Sandler a Aniston patria k dobrým priateľom aj v súkromí. A to celé roky.

No zatiaľ, čo jeho filmovú manželku pozná doslova celý svet, jeho skutočná manželka až taká slávna nie je. Herec však svoju Jackie často berie na červené koberce premiér a podujatí a spoločne im to klape v manželstve už 20 rokov. Práve na ich okrúhle výročie upozornil herec na svojom Instagrame, kde sa podelil aj o záber z ich svadby. Jackie bola naozaj nádherná nevesta.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Adam Sandler (@adamsandler)

„Všeko najlepšie v výročiu. Tvoje ‚áno‘ bolo tým najlepším darčekom v mojom živote. Moje srdce bolo tvoje od prvej sekundy, kedy som ťa uvidel, milujem a vážim si tvoju oddanú dušu každým dňom viac a viac,“ napísal k zverejnenej svadobnej fotografii herec.

zväčšiť Herec Adam Sandler a jeho manželka Jackie Sandler. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
29th Annual SAG Awards - Arrivals Herec Adam Sandler a jeho manželka Jackie Sandler.

So svojou manželkou, herečkou Jackie Sandler (rodená Titone), sa stretol v roku 1999 počas nakrúcania komédie Veľký tato. Zatiaľ, čo on vo filme hral hlavnú rolu, Jackie sa objavila len v malej úlohe čašníčky, no ich cesty sa spojili. V roku 2003 sa zosobášili, na svadbe vtedy nechýbali hviezdy ako Jennifer Aniston či Dustin Hoffman.

Adam a Jackie Sandlerovci žijú v manželstve bez škandálov a spoločne vychovávajú dve deti – dcéry Sadie Madison Sandler a Sunny Madeline Sandler.

Herečka Jennifer Aniston predviedla na premiére...
Herečka Jodie Turner-Smith na premiére novinky...
+7Herečka Molly Sims na slávnostnej premiére...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Aniston #Adam Sandler

+ Alkoholom si sami ničíte svoje telo a zdravie, popremýšľajte nad tým.
Konštruktívna spätná väzba vedie k...

+ Naslúchajte svojmu telu, ono vie, čo je pre vás najlepšie.
Flexibilita a prispôsobivosť otvoria nové možnosti....