Smutné prognózy sú potvrdené! Telo, ktoré našli v horách, patrí stratenému hercovi

Telesné pozostatky, ktoré sa našli cez víkend v horách neďaleko mesta Los Angeles v americkom štáte Kalifornia, patria nezvestnému britskému hercovi Julianovi Sandsovi. V utorok to oznámila miestna polícia.

28.06.2023 11:57
People Julian Sands Foto: ,
Herec Julian Sands na archívnom zábere z roku 2019.
debata (2)

Sands zmizol v januári v oblasti hory Mount San Antonio, známej ako Mount Baldy. Ľudské pozostatky našli v sobotu ráno turisti, ktorí upovedomili úrady.

„Telo nájdené na hore Mount Baldy 24. júna 2023 bolo pozitívne identifikované ako 65-ročný Julian Sands. Spôsob smrti je stále predmetom vyšetrovania, čaká sa na výsledky ďalších testov,“ uvádza sa vo vyhlásení šerifa okresu San Bernardino. Ďalšie podrobnosti neboli známe.

Julian Sands Čítajte viac V horách, kde sa v januári stratil herec Julian Sands, našli telo. Je to on?

Sands bol skúseným turistom, píše AFP. Pátranie po nezvestnom hercovi neustále narušovali zlé podmienky v oblasti a napokon bolo ukončené v marci pre riziko lavín.

Mount San Antonio je najvyššia hora pohoria San Gabriel Mountains a je obľúbeným miestom turistov. Sands sa preslávil v roku 1985 rolou vo filme Izba s vyhliadkou (A Room With a View), v ktorom si zahral po boku Heleny Bonham-Carterovej. Neskôr úspešne prešiel k hororovému žánru a objavil sa vo filmoch ako Gothic či Warlock. V Los Angeles žil od roku 2020.

Herec Julian Sands na archívnom zábere z roku...
Herečka Anne Heche na premiére projektu The...
+8Meadow Walker s otcom, Paulom Walkerom, na...
2 debata chyba
Viac na túto tému: #úmrtie #nezvestný #Julian Sands

+ Nezabúdajte cvičiť aj v pohodlí domova, budete sa tak cítiť lepšie.
Čím skôr si dokončíte svoju prácu, tým skôr...

+ Nezabúdajte na svoje zdravie a začnite sa viac starať sami o seba.
Neinvestujte svoje peniaze do hazardných...