Najprv vyholená hlava, teraz krátky účes: Hviezda českých komédií Ramba prekvapila novým imidžom

Na poriadnu vizuálnu premenu si trúfla česká herečka Tereza Ramba. Z dlhovlásky je... dáma so šik krátkym účesom.

01.07.2023 00:00
Tereza Ramba Foto: ,
Herečka Tereza Ramba na návšteve redakcie Pravdy.
debata

Hviezda filmov ako Vlastníci či Bobule predviedla svoj nový imidž na sociálnej sieti, kde pridala niekoľko záberov. Na jednom z nich je dokonca aj s manželom Matyášom Rambom, ktorý sa zjavne nechal manželkou inšpirovať. Alebo skôr sa ju rozhodol podporiť.

Rozhodnutie sympatickej českej hviezdy, ktorá za slobodna bola známa ako Voříšková, totiž vyplynulo z jej profesionálneho života. Ramba nakrúca snímku Zápisník alkoholičky podľa knihy Michaely Duffkovej, v rámci ktorej si musela nechať časť hlavy vyholiť.

Sieh dir diesen Beitrag auf Instagram an

Ein Beitrag geteilt von Tereza Ramba (@tereza.voriskova)

Ako prezradila v rozhovore pre reláciu Ide o nás, ktorú navštívila v marci tohto roka, podobným rolám sa dlho vyhýbala. „S deťmi som sa na to necítila, tak som si vyskúšala veľa komédií,“ vysvetlila Ramba, ktorú vraj na projekt Zápisník alkoholičky presvedčila vlastná mama.

Sieh dir diesen Beitrag auf Instagram an

Ein Beitrag geteilt von Tereza Ramba (@tereza.voriskova)

„Nechcelo sa mi do toho a hovorila som si, že si ešte nejaký čas budem plávať na vlnách komédií. Ale mama mi povedala, počuj, tieto témy sú strašne dôležité a možno je aj pre teba zase čas siahnuť si niekam inam ako do komfortnej zóny,“ prezradila česká herečka.

Celý rozhovor s ňou, v ktorom hovorila o svojom ostatnom projekte Buď chlap!, ale tiež o rodine, výchove či psychohygiene, ktorú pri práci herečky potrebuje, si pozrite nižšie.

Video

VIDEO: Herečka Tereza Ramba, jedna z najpopulárnejších českých herečiek sa vracia v komédii Buď chlap!. Hovorili sme o filme, rodine, o manželovi, ale aj o tom, ako podľa Terezy vyzerajú správni chlapi. Prezradila, akú psychohygienu dodržiava, aby jej herectvo neliezlo príliš do hlavy a prečo kývla na film o alkoholičke, ktorý vraj pôvodne kvôli deťom nechcela robiť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vlasy #rola #zmena imidžu #Tereza Ramba

+ Pravidelné stravovanie a vyvážená diéta sú nevyhnutné.
Ak ku niekomu vzhliadate, pokúste sa byť ako on, vy nato...

+ Malé zmeny vo vašej strave môžu priniesť veľké výsledky.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, bude to tak najlepšie...