Neverná? Slávna raperka vraj mala podviesť partnera. V Paríži žiarila s ním aj bez neho...

Vo vzťahu známej americkej raperky Cardi B malo dôjsť k nevere. Obivnil ju dokonca jej vlastný partner a spravil to celkom príznačne.

08.07.2023 10:00
Cardi B 1 Foto:
Raperka Cardi B bola tiež hosťom prehliadky Fendi Couture Jeseň/ZIma 2023/2024 v Palais Brogniart v Paríži.
debata

Americká rapová star je už niekoľko rokov životnou partnerkou kolegu Offseta – člena formácie Migos. Dvojica vychováva spoločne dve deti a zvyčajne pôsobí veľmi idylicky. Koncom júna však prekvapili informácie o tom, že Offset sám naznačil neveru jeho partnerky.

Eiza Gonzalez Čítajte viac Mexická bábika ohúrila, hviezda Avataru prišla v šatách s odvážnym detailom: Toľko krásy pokope, do Paríža sa zlietla elita

Urobil tak na sociálnej sieti, no tento krok sa veľmi rýchlo dočkal reakcie. Opäť od samotnej údajnej aktérky. Cardi B najprv poslala svojmu partnerovi niekoľko veršov zo skladby, ktorá hovorí o nevere, ale potom už sama dodala, že niečo také ako podviesť partnera by podľa nej ani nebolo možné.

Speváčky Camila Cabello (vľavo) a Shakira...
Zľava: Herečky Naomi Watts, Eiza Gonzalez a Zoe...
+22Zľava: Haruna Kawaguchi, Lily James, Zita...

Pre jej popularitu a slávu by si to vraj nemohla dovoliť ani s bežným mužom, ale ani s nikým z brandže. V oboch prípadoch by sa to okamžite prevalilo, tvrdila.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Cardi B Fanpage (@spicybardi)

Zdá sa, že Offset si vstúpil do svedomia a svoje obvinenia vzal späť. Dvojica sa totiž spoločne ukázala v Paríži, kde v uplynulých dňoch prebiehal týždeň módy haute couture. Raperka sa zúčastnila na niekoľkých prehliadkach – odštartovala to prezentáciou Schiaparelli, pokračovala prehliadkami Balenciaga či Jean Paul Gaultier (na obe prišla aj s Offsetom) a uzavrela to módnymi šou Guarav Gupta a Fendi.

Na poslednej menovanej sa známa hip-hopová umelkyňa objavila sama, pričom žiarila v zostave hviezdnych hostí ako Shakira, Zoe Saldana či Eiza Gonzales. Viac si pozrite v galérii.

Pozrite si exkluzívnu šou Fendi Haute Couture
Video
Zdroj: FENDI

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #prehliadka #Paríž #haute couture #Cardi B #Offset

+ Nezabúdajte na vitamíny, vaše telo ich momentálne potrebuje najviac.
Máte pred sebou ťažký pracovný deň, všetko...

+ Nezhoršujte si zbytočne situáciu a nemyslite negatívne.
Tvrdo pracujte, odmeny na seba nenechajú dlho čakať....