Som šťastná macocha, prezradila herečka Martha Issová. Tento fešák je jej nevlastný syn

Filmový festival v Karlových Varoch sa už síce skončil, ale jeho dozvuky ešte prebleskujú v médiách. Záujem v závere 57. ročníka vyvolala aj česká herečka Martha Issová.

11.07.2023 00:00
Martha Issová Foto:
Herečka Martha Issová v kreácii Chatty na záverečnom ceremoniáli festivalu v Karlových Varoch.
debata

Talentovaná dáma, ktorú mohli diváci vidieť v projekte Zátopek a ktorá sa čoskoro objaví aj v seriáli Vytoč svojho agenta, nemohla na filmovom podujatí chýbať. Podobne ako v minulých rokoch, aj tentoraz jej robil spoločnosť životný partner – režisér a scenárista David Ondříček. Pozornosť si však uchmatol aj mladík po boku dvojice.

Hana Vagnerová Čítajte viac Kolářová, Křenková či oscarová kráska: Toto je 12 najlepšie oblečených žien z Karlových Varov. Pozrite si náš výber

Ako vyplynulo, Issová s Ondříčkom vzali na záverečný ceremoniál režisérovho syna Rudolfa, ktorého má z predchádzajúceho vzťahu. „Ruda je Davidov syn, ktorého som šťastnou macochou. Máme sa veľmi radi,“ prezradila pre Super.cz česká herečka. S hrdosťou dodala, že partnerov syn dorazil po roku zo študijného pobytu v Anglicku a je z neho mladý džentlmen.

Režisér David Ondříček, jeho partnerka Martha... Foto: KVIFF
rudolf-ondricek-herecka-martha-issova-a-reziser-david-ondricek Režisér David Ondříček, jeho partnerka Martha Issová a syn Rudolf Ondříček.

Okrem rodinného tria sa na rozlúčkovom večere s festivalom objavila aj Issovej mama – inak tiež známa herečka Lenka Termerová, ktorú sprevádzal manžel Morris Issa. Herečka Martha Issová má s Ondříčkom aj dve vlastné deti.

Herečka Daniela Kolářová v kreácii od Borisa...
Prezident filmového festivalu Jiří Bartoška.
+25Herečka Martha Issová v kreácii Chatty na...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rodina #Martha Issová #MFF Karlove Vary #macocha

+ Pravidelné stravovanie a vyvážená diéta sú nevyhnutné.
Ak ku niekomu vzhliadate, pokúste sa byť ako on, vy nato...

+ Malé zmeny vo vašej strave môžu priniesť veľké výsledky.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, bude to tak najlepšie...