Jane Birkin bola v posledných hodinách svojho života sama

Pred pár dňami obletela svet smutná správa o úmrtí slávnej Jane Birkinovej, ktorá zomrela vo veku 76 rokov v Paríži.

21.07.2023 00:00
Jane Birkin Foto:
Jane Birkin v Cannes v roku 2021.
debata

Denník „Mirror“ aktuálne prináša informácie o posledných hodinách života herečky, speváčky a režisérky.

Jane Birkin a spevák Serge Gainsbourg Čítajte viac K jej kráse a štýlu sa vracajú ženy, či majú 70, 50 alebo 20: Jane Birkin bola absolútna ikona, tu je 12 dôkazov

Ako uvádza „Mirror“, slávna hviezda bola v noci svojej smrti prvýkrát po dvoch rokoch vo svojom dome sama. Odkedy jej pred rokmi diagnostikovali rakovinu a v roku 2021 utrpela mozgovú príhodu,bola s ňou neustále rodina alebo ošetrujúci personál.

S chorobou viedla trpký boj a zrejme sa chcela vrátiť do normálneho života namiesto toho, aby bola neustále obklopená opatrovateľkami. Napokon ju však práve ošetrovateľský personál objavil bez známok života v jej dome v nedeľu 16. júla 2023, po tom, čo predtým vyjadrila túžbu stráviť víkend osamote.

Herečka Jane Birkin na londýnskom letisku...
Herečka Jane Birkin a spevák Serge Gainsbourg...
+9Herečka a speváčka Jane Birkin a jej partner...

Jane Birkinová má na svojom konte päťdesiatku filmov a 20 albumov vrátane živých nahrávok. Ako femme fatale a sexsymbol 70. rokov. Hviezda narodená v Londýne bola známa svojím módnym štýlom a hudobným a romantickým vzťahom s francúzskym šansoniérom a búrlivákom Sergeom Gainsbourgom. K ich piesňam patril vášnivý duet Je taime moi non plus (1969), ktorého vysielanie zakázali vo viacerých krajinách, v Británii sa však napriek cudziemu jazyku dostal na vrchol hudobného rebríčka – viac o jej živote a kariére čítajte nižšie.

Jane Birkin Čítajte viac Zomrela francúzska ikona, herečka a zakázaná speváčka Jane Birkinová. Volá sa po nej aj dámska kabelka

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #úmrtie #Jane Birkin

+ Naučte sa byť disciplinovaný, prospeje to každému okolo vás.
Prinúťte sa pokračovať, určite neprestávajte v...

+ Nikdy nie je neskoro začať s aktivitou, popremýšľajte nad tým.
Nepremrhajte celé dni, energiu investujte do...