Dcéry so slzami kráčali za truhlou, dať zbohom prišla Vanessa Paradis, herecké legendy aj Macronová: Takto sa Paríž lúčil s Jane Birkinovou

Množstvo známych osobností francúzskeho kultúrneho a spoločenského života sa v pondelok rozlúčilo s legendárnou Jane Birkinovou.

25.07.2023 07:36
France Obit Jane Birkin Foto: ,
Speváčka a herečka Vanessa Paradis tiež prišla na poslednú rozlúčku s Jane Birkinovou. Takto dojemne objímala jej dcéru - Charlotte Gainsbourgovú.
debata (1)

Pred kostolom Sant-Roch sa objavili známe tváre z prostredia filmu, hudby či umenia. Posledné zbohom speváčke a herečke Birkinovej, ktorá zomrela minulý týždeň vo veku 76 rokov, prišla dať napríklad herecká legenda Catherine Deneuve či jej rovesníčka a kolegyňa Charlotte Rampling. Štátne farby zastúpila prvá dáma Brigitte Macronová.

Herečka Catherine Deneuve prichádza na poslednú...
Vľavo - herečka Charlotte Rampling, ktorá...
+20Herečka Lou Doillon, dcéra Jane Birkinovej sa...

Mladšiu generáciu hercov zastúpili tváre ako Emmanuelle Beárt alebo Vanessa Paradis. Známa speváčka dojímavo kondolovala a objímala obe dcéry zosnulej Birkinovej, herečky Charlotte Gainsbourgovú aj Lou Doillonovú.

zväčšiť Dcéry Jane Birkinovej Charlotte Gainsbourg... Foto: SITA/AP, Thomas Padilla
France Obit Jane Birkin Dcéry Jane Birkinovej Charlotte Gainsbourg (vpravo) a Lou Doillon kráčajú za truhlou s telom ich matky a so slzami v očiach.

Práve ony dve aj v závere pohrebnej rozlúčky kráčali za rakvou, ktorú vyniesli z kostola a neudržali slzy. Posledné zbohom slávnej dive prišli dať aj bežní Parížania, ktorí sa zhromaždili za zátarasmi.

Jane Birkin Čítajte viac Zomrela francúzska ikona, herečka a zakázaná speváčka Jane Birkinová. Volá sa po nej aj dámska kabelka

Niektorí z nich si priniesli aj transparenty s odkazmi pre hviezdu, ktorú okrem hereckého a speváckeho umenia preslávilo aj spojenie s módou – konkrétne slávnou kabelkou Birkin od Hermés, ktorá vznikla na jej počesť.

Herečka Jane Birkin na londýnskom letisku...
Herečka Jane Birkin a spevák Serge Gainsbourg...
+9Herečka a speváčka Jane Birkin a jej partner...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #pohreb #Catherine Deneuve #Vanessa Paradis #Charlotte Gainsbourg #posledná rozlúčka #Jane Birkin #Brigitte Macron

+ Malé zmeny vo vašej strave môžu priniesť veľké výsledky.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, bude to tak najlepšie...

+ Dávajte si pozor nato čo hovoríte, mohlo by sa vám to splniť.
Plánovanie budúcnosti zabezpečí finančnú...