Ako záchranárka bola súčasťou Pobrežnej hliadky, poplietla hlavu Bruceovi Willisovi. Ako vyzerá Brooke Burns dnes?

Herečka Brooke Burns sa preslávila ako jedna zo záchranárok v Pobrežnej hliadke, tím rozšírila v roku 1998. Ako Jessie Owens sa v seriáli objavovala do roku 2001.

31.07.2023 00:00
Brooke Burns Foto:
Bruce Willis a Brooke Burns v čase ich lásky, v roku 2004.
debata (1)

Niekdajšia modelka sa spolu s ďalšími hviezdami seriálu ako Pamela Anderson, Alexandra Paul či Erika Eleniak preháňala po plážach v známych seriálových plavkách a vrhala sa do vĺn oceánu, aby zachraňovala životy. KRásna herečka, ktorá sa pred kamerami objavovala aj ako blondínka aj brunetka, sa objavila aj v inom slávnom seriáli – Ally McBealová, v ktorom hrala epizódnu rolu.

zväčšiť Brooke Burns v roku 2003. Foto: Profimedia
Brooke Burns Brooke Burns v roku 2003.

Zaujímavosťou je, že Brooke Burns v minulosti randila aj so slávnym Bruceom Willisom. V roku 2003 sa kráska zo seriálu Pobrežná hliadka a akčný hrdina do seba šialene zamilovali – a to aj napriek vekovému rozdielu 23 rokov. Spoločne žiarili na červených kobercoch a Burns dokonca trávila čas s Willisovými deťmi z manželstva s herečkou Demi Moorovou. Vyzerali ako dokonalý hollywoodsky pár, dokonca sa zasnúbili, no už po desiatich mesiacoch sa ich veľká láska v roku 2004 skončila.

zväčšiť Herečka  Brooke Burns (45) na aktuálnom zábere. Foto: Profimedia
791853490 Herečka Brooke Burns (45) na aktuálnom zábere.

Ako žije a vyzerá krásna záchranárka dnes? Brooke Burns má 45 rokov a z manželstva s Gavinom O'Connorom má jedno dieťa. Na svojom hereckom konte má vyše 40 filmových či televíznych rolí, ale slávu Pobrežnej hliadky žiadnou z nich neprekonala.

zväčšiť Herečka  Brooke Burns (45) na aktuálnom zábere. Foto: Profimedia
Brooke Burns Herečka Brooke Burns (45) na aktuálnom zábere.

Aktuálne ju paparazzi zachytili počas prechádzky v parku, ako sa hrala so svojím psom. Usmiata herečka sa vrátila k blond farbe vlasov a stále sa pýši štíhlou postavičkou, ktorú v parku predviedla v šortkách.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Bruce Willis #Brooke Burns

+ Sústreďte sa hlavne sami na seba, na ostatné veci zabudnite.
Nespochybňujte ľudí okolo seba, momentálne vám...

+ Vyvážený jedálniček je základom pre dlhodobé zdravie.
Finančná disciplína teraz vytvorí pevný základ pre...