DiCapriova miliónová investícia smeruje do tenisiek. Mladú značku miluje Lily James aj britská princezná

Americký herec Leonardo DiCaprio (48) má slabosť pre mladé a dynamické firmy, ktoré myslia aj na ekológiu.

29.07.2023 00:00
Leonardo DiCaprio Foto: ,
Leonardo DiCaprio v Cannes.
debata

Britský denník „Daily Mail“ informuje, že DiCaprio sa pripojil k londýnskej značke tenisiek LOCI ako investor, firmu podporil 4 miliónmi libier.

Správu potvrdil Emmanuel Eribo (40), jeden zo štyroch zakladateľov značky vychytenej obuvi: „Leonardo DiCaprio je absolútna hviezda a teraz jeden z našich investorov.“ Eribo, ktorý DiCapria opisuje ako „autentického“ a „priateľského“, je z investície filmovej hviezdy nadšený: „Vidí svet tak, ako ho vidíme my. Je pre nás požehnaním mať ho v tíme.“

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa LØCI (@loci_wear)

Spoločnosť bola založená v Londýne v roku 2021 a vyrába vegánsku športovú obuv z recyklovaného bambusu, peny a gumy a dokázala si nájsť miesto vo veľmi konkurenčnom prostredí trhu s teniskami. Slávna megahviezda bola v posledných týždňoch zachytená s topánkami tejto značky na nohách. Tenisky už mali obuéé aj herečka Lily James či princezná Eugenie, cena páru sa pohybuje okolo 200 libier.

Maiwenn Čítajte viac Do Cannes sa vráti Scorsese aj Almodóvar, Natalie Portmanová, Julianne Mooreová, Caprio aj Johnny Depp

Zakladateľ spoločnosti dodal: „Už týždne nosí naše topánky – je ich vidieť na najmenej päťdesiatich záberoch paparazzov. To dokazuje jeho skutočnú lásku k našej značke.“ Pre DiCapria nie je investícia do recyklovaných vegánskych tenisiek prvým ekologickým záväzkom. Už roky sa venuje ochrane klímy so svojou „Nadáciou Leonarda DiCapria“ a je veľvyslancom OSN pre ochranu životného prostredia.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Leonardo DiCaprio

+ Ak zmenu sami nebudete chcieť, zmena sama nepríde, myslite nato.
Venujte čas finančnému plánovaniu, odmena vás...

+ Vyskúšajte nové zdravé recepty, objavte radosť z varenia.
Neberte nič na ľahkú váhu, avšak nič ani veľmi...