Jej hit ovládol svet, do rytmov Padam Padam sa vlní internet: Teraz Kylie Minogue vezme útokom americké Las Vegas

Austrálska rodáčka si pripisuje na svoje konto výnimočný a doteraz nezaznamenaný úspech. Speváčka Kylie Minogue dostane vlastnú šou v Las Vegas. Ako nedávno potvrdila sama, od novembra do januára bude koncertovať v hoteli Venetian Resort.

02.08.2023 00:00
Kylie Minogue Foto:
Speváčka Kylie Minogue v šatách značky Mugler na ohlásení koncertnej rezidencie v Las Vegas.
debata (1)

Päťdesiatpäťročná Kylie Minogue sa od novembra predstaví v hoteli Venetian Resort v Las Vegas. Túto novinku oznámila koncom minulého týždňa na podujatí v hoteli Pendry vo West Hollywoode, kam dorazila v príťažlivých šatách Mugler a s úsmevom na perách.

Ten nevyplýva len z jej profesionality a dobrých správ ohľadom hudobnej rezidencie v klube, ktorého kapacita je bezmála tisíc návštevníkov. Minogueovej sa totiž podarilo to, na čo v jej kariére dlho čakala. Hudobný úspech na americkom trhu.

Pomohol jej k nemu singel Padam Padam, skladba, ktorá vzala útokom hitparády po celom svete a austrálsku speváčku vrátila aj na americký trh. S pesničkou pred pár mesiacmi vystúpila napríklad aj v rámci televíznej šou American Idol a skladbe sa darí v hitparádach, ale aj na sociálnych médiách.

Ku choreografii skladby totiž vznikajú fanúšikovské videá a tutoriály, v ktorých bežní fanúšikovia tancujú do rytmov pesničky. Na YouTube a Instagrame sa dokonca objavila „Padam Padam Challenge“. Naposledy mala Minogue podobný úspech pri hite Can't Get You Out Of My Head v roku 2001.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kylie Minogue (@kylieminogue)

Jej prvá šou v Las Vegas sa má konať 3. novembra. Minogue tak slávnostne otvára novú spoločenskú sálu hotela Venetian: „Voltaire“ ponúka 1000 miest na sedenie a v budúcnosti bude slúžiť aj DJ-om, ako aj kabaretom a burleskám.

„Teraz je ten správny čas,“ povedala speváčka britskému „Hello!“. „Myslím si, že ak by som to urobila skôr vo svojej kariére, mohlo to byť príliš skoro. Ak by som to urobila oveľa neskôr, ľutovala by som, že už bude neskoro.“

Kylie Minogue a jej blond kratší zostrih v roku...
Kylie Minogue  v roku 2006 - po jej boji s...
+5Kylie Minogue v roku 2009 - orieškovo-hnedé...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Las Vegas #Kylie Minogue

+ Hydratácia je kľúčom k dobrému zdraviu a pohode.
Zlepšovanie zručností otvára dvere k finančnej nezávislosti....

+ Dnes na sladkosti zabudnite, dajte si radšej ovocie.
Je čas nato aby ste kontrolovali hlavne sami seba, myslite...