Slávna Carol z Krok za krokom priznala vážnu diagnózu: Obliekam si bojový výstroj a idem do vojny

Herečku Suzanne Somers si diváci po celom svete zamilovali ako kaderníčku Carol zo seriálu Krok za krokom (1991 – 1998).

01.08.2023 10:43
Suzanne Somers Foto:
Suzanne Somers v roku 2016.
debata

Slávna blondínka sršala rovnakou energiou ako jej populárna seriálová postava aj mimo kamier, na červených kobercoch. Pozitívna energia ju neopustila ani v naozaj ťažkých časoch, herečka zvádza celoživotný boj s rakovinou. Choroba sa o slovo prihlásila pred časom opäť.

Suzanne Somers opísala svoj boj s rakovinou prsníka: „Obliekam si bojový výstroj a idem do vojny. Urobím všetko pre to, aby ma táto zákerná choroba neovládla,“ povedala herečka pre portál ETonline: „Žijem s rakovinou od svojich 20-tich rokov. A zakaždým, keď sa objaví to svinstvo, pokračujem v jeho zdolávaní. Robím všetko pre to, aby ma táto zákerná choroba neovládla,“ uvádza sa v jej vyhlásení a pokračuje: „Je to recidíva mojej rakoviny prsníka. Ako každý pacient s rakovinou, dostanete strach a máte hrču v žalúdku. Potom si ale oblečiem svoj bojový výstroj a idem do vojny. Toto je pre mňa známe bojisko a som veľmi tvrdá.“

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Suzanne Somers (@suzannesomers)

Ikonická herečka a podnikateľka zdieľala informácie o svojom zdravotnom stane aj na Instagrame, kde na romantickom zábere pózuje po boku manžela, producenta Alana Hamela, pričom jemu aj celej rodine týmto spôsobom ďakujete za podporu v jej dlhotrvajúcom boji.

Suzanne Somers s manželom prichádzajú na...
Suzanne Somers a jej manžel  Alan Hamel na...
+3Herečka Suzanne Somers a jej manžel Alan Hamel...

„Alan bol po mojom boku na každom kroku. Neviem ani opísať, koľko pre mňa urobil. Ak je to vôbec možné, sme si ešte bližšie ako kedykoľvek predtým,“ pokračoval Somers.

Suzanne Somers Čítajte viac Slávna Carol z Krok za krokom po 70-ke? Toto sú jej triky zostať fit a krásna!

Herečku Suzanne Somersovovú preslávil spomínaný seriál Krok za krokom, v ktorom stvárňovala postavu Carol Fosterovej Lambertovej. Jej manželom v populárnom seriáli bol Patrick Duffy. Pekná blondínka si vtedy získala fanúšikov na svoju stranu nielen vďaka herectvu, ale aj vďaka sexi postave. Stala sa nadšenou propagátorkou fitness. Napísala niekoľko kníh a natočila zopár DVD-čiek s týmto obsahom. Tie sa stali najmä v USA extrémne populárnymi.

zväčšiť Suzanne Somers a jej manžel  Alan Hamel na... Foto: Profimedia
Suzanne Somers Suzanne Somers a jej manžel Alan Hamel na archívnej snímke.

Herečka je od roku 1977 vydatá za herca a producenta Alana Hamela. Ich manželstvo trvá dodnes a je bezdetné. Z predošlého manželstva má jedno dieťa.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rakovina #Suzanne Somers

+ Nezabúdajte na dostatok spánku, vaše telo ho potrebuje.
Práca na osobnom rozvoji zvýši vaše pracovné...

+ Sústreďte sa hlavne sami na seba, na ostatné veci zabudnite.
Nespochybňujte ľudí okolo seba, momentálne vám...