Jeho nová queer skladba je totálny hit: Troye Sivan hovoril otvorene aj o sexuálnych skúsenostiach s hetero mužmi

Už pár týždňov sa z rádií ozýva skladba Rush od austrálskeho speváka Troya Sivana. Austrálsky rodák, ktorý sa okrem spevu venuje aj herectvu, v nej oslavuje lásku, slobodu, ale aj queer komunitu.

10.08.2023 04:00
Herec Troye Sivan. Foto: ,
Spevák a herec Troye Sivan.
debata (6)

Dvadsaťosemročný Sivan, ktorý sa za pár rokov vypracoval na populárnu hudobnú star, sa len nedávno objavil aj ako hosť v podcaste modelky a moderátorky Emily Ratajkowski. Celý projekt je známy svojou otvorenosťou a známe osobnosti už v nej v minulosti viackrát prezradili pomerne pikantné detaily zo súkromia (napríklad dídžej Diplo). Teraz bol rad aj na Sivanovi.

Sympatický spevák sa netají svojou homosexuálnou orientáciou a o svojich skúsenostiach hovoril aj na návšteve u Ratajkowski. Priznal napríklad, že má niekoľko skúseností s mužmi, ktorí o sebe tvrdia, že sú heterosexuálni.

„Vieš, čo je zaujímavé,“ povedal zvedavej moderátorke. „Za posledných pár rokov som mal už celkom dosť zážitkov s hetero chalanmi, alebo skrátka chalanmi, ktorí sa ako hetero označujú. Pravdepodobne to boli podobní týpci, ktorí ma na strednej škole šikanovali,“ uviedol Sivan, ktorý zároveň priznal, že nerozumie niekedy vlastným pocitom, ktoré ho k podobnému typu mužov priťahujú.

Troye Sivan by mal už čoskoro vydať svoj nový album Something to give each other, na ktorom sa nachádza aj hitový singel Rush. K tomu už vznikol aj videoklip, ktorý je oslavou párty života a sexuality v jej rôznych formách. Pozrite si ho tu a nezabudnite si pozrieť ani zábery z nakrúcania novinky slovenského interpreta Adonxsa ku singlu No Common Measure.

Záber z videoklipu ku skladbe No Common...
Záber z videoklipu ku skladbe No Common...
+18Záber z videoklipu ku skladbe No Common...
6 debata chyba
Viac na túto tému: #vzťah #homosexualita #skladba #Emily Ratajkowski #Troye Sivan

+ Zdolajte svoje vlastné nedostatky a budete sami na seba právom pyšný.
Uprednostňujte úlohy a financie na...

+ Pravidelné stravovanie a vyvážená diéta sú nevyhnutné.
Ak ku niekomu vzhliadate, pokúste sa byť ako on, vy nato...