Zásnuby hneď, ako dosiahne plnoletosť? Dánsky princ je vraj úplne zbláznený do krásnej aristokratky, čaká sa na...

O novej láske medzi príslušníkmi šľachtických rodov momentálne píšu európske aj americké médiá. Dánsky princ Christian mal dokonca predstaviť svoju partnerku starej mame.

09.08.2023 10:00 , aktualizované: 10:07
Denmark Royals Foto: ,
Princ Christian (najvyšší v strede) so svojimi rodičmi a súrodencami: zľava - princezná Isabella, princ Vincent, korunný princ Frederik, korunná princezná Mary a princezná Josephine na zábere z mája 2023.
debata (2)

Najstarší syn korunného princa Frederika a jeho manželky, korunnej princeznej Mary, sa podľa viacerých zdrojov už nejaký čas stretáva s princeznou Mariou Chiarou Borbonskou. Veľkým krokom vpred je však podľa viacerých médií fakt, že sedemnásťročný princ predstavil svoju priateľku aj starej mame – dánskej kráľovnej Margareté II., ktorá je stále vládnucou panovníčkou monarchie.

Princ Christian Čítajte viac Nová kráľovská romanca? 17-ročný dánsky princ je zamilovaný, jeho srdce si ukradla táto blond aristokratka

Ako poznamenal britský Daily Mail, išlo o veľmi „odvážne rozhodnutie“, ktoré zároveň naznačilo, ako veľmi princovi záleží na jeho láske. Zdroje z paláca tiež tvrdia, že prijatím mladučkej talianskej princeznej preukázala panovníčka svoju vôľu a podporu pre rozhodnutie vnuka, ktorý je v nástupníctve na dánsky trón aktuálne druhý v poradí (po svojom otcovi). „Kráľovná Margaréta si nedáva čaj len tak s niekým,“ komentoval zdroj pre britský portál.

zväčšiť Princezná Maria Chiara di Borbone na 76.... Foto: Profimedia
Maria Chiara di Borbone Princezná Maria Chiara di Borbone na 76. ročníku filmového festivalu v Cannes v máji 2023.

Nemecké Gala zase poznamenáva, že signály by dokonca mohli naznačovať, že v dánskej kráľovskej rodine sa bude oslavovať. Pravdepodobne najprv dovŕšenie plnoletosti, ktoré pripadá na polovicu októbra tohto roka. Potom by vraj mohli pokojne nasledovať aj zásnuby s princeznou, ktorá je od Christiana staršia o jeden rok, teda už plnoletá je.

Alessandra de Osma Čítajte viac Najkrajšia európska princezná sa vyzliekla do plaviek, internet okamžite ožil: Ona nosí decentný luxus a čo ďalšie dámy z kráľovského dvora?

Klebety o vzťahu dvojice zo šľachtických radov sa podľa nemeckého portálu šírili už niekoľko týždňov. Dvojica sa pomerne v tajnosti objavila na Veľkej cene Monaka pred pár mesiacmi, kde zavítali do VIP lóže bez dosahu médií.

Šľachtici novej generácie? Toto je mladá modrá krv (nielen) z Európy
Princezná Maria Chiara di Borbone na 76....
Zľava: Holandské princezné Ariane, Amalia a...
+21Princ Christian (najvyšší v strede) so svojimi...

Spoločný záber princa Christiana a princeznej Marie Chiary však zverejnila jej staršia sestra Maria Caroline Borbonská na svojom Instagrame, kde pridala viacero snímok z monackého dňa. Fotografiu nájdete ako druhú v poradí po kliknutí šípkou na odkaz z Instagramu.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #zásnuby #Instagram #stretnutie #princ Christian #princezná Maria Chiara

+ Netvárte sa, že všetky veci idú okolo vás, budú sa tak tváriť aj ostatní.
Neprestaňte pred koncom, smotanu za...

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...