Kate a William svadobný dar od Alžbety II. naozaj milujú. Dôvodov je viac

Princ a princezná z Walesu si momentálne vychutnávajú oddych od svojich kráľovských povinností.

15.08.2023 00:00
kate, william Foto:
Princezná Kate a princ William sa z Anmer Hall často prihovárali Britom počas pandémie.
debata (1)

Rovnako aj ich tri deti majú pokoj od školských povinností. Sledovaná rodinka si tak užíva prázdniny v ich sídle v Norfolku, v Anmer Hall. Ako píše britské Hello!, práve táto nehnuteľnosť a jej okolie je ich najobľúbenejšou. Dôvodov je viac.

zväčšiť Pohľad na rezidenciu Williama a Kate, na  Anmer... Foto: Profimedia
Anmer Hall Pohľad na rezidenciu Williama a Kate, na Anmer Hall.

Rezidenciu Anmer Hall dostali Kate a William ako svadobný dar od kráľovnej Alžbety II. Dvojica sa nemusí pred domácimi obyvateľmi nijako skrývať, dokonca sa tu môžu objaviť v miestnych krčmičkách, často je rodina videná na rôznych miestach, napríklad v dedinke Burnham. Tú navštevuje najmä Kate s troma deťmi, s ktorými už bola pár razy na miestnom trhu maľovať keramiku. „Kate už pár razy navštívila Mable's Paint Pot, vždy sa tu objaví s deťmi a nikto si ich zvlášť nevšíma. Preto sa jej tu tak páči, považujú Norfolk za svoj skutočný domov a je to preto, že všetci sú tu celkom normálni a nechajú ich žiť obyčajný život.“

Princezná Kate prišla podporiť členov rugby...
Princezná Kate prišla podporiť členov rugby...
+9Princezná Kate prišla podporiť členov rugby...

Takisto sa môžu často preháňať či prechádzať po miestnych plážach v Norfolku bez toho, aby na seba príliš upozorňovali. Anmer Hall sa nachádza v blízkosti panstva Sandringham, kde kráľovská rodina tradične trávi Vianoce. Ich rezidencia má desať spální a William a Kate tu istý čas žili natrvalo v roku 2017, kedy v tejto oblasti pôsobil William ako pilot záchranárskeho vrtuľníka. Princ George začal práve tu svoju školskú dochádzku ako žiak Montessori školy. V okolí Anmer Hall vzniklo aj niekoľko narodeninových záberov ratolestí Kate a Williama, o ktoré sa postarala práve princezná z Walesu.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #princ William #princezná Kate

+ Predchádzajte ťažkostiam, nenechajte aby ste neskôr museli plakať.
Ak niečo chcete dosiahnuť, musíte sa začať aj...

+ Pozitívne myslenie pritiahne šťastie a podporí zdravie.
Momentálne máte dostatok času, preto začnite viac a viac...