Nemecko má za sebou svadbu princa Bavorského, obzrite si jeho nevestu. Skutočnou vzácnosťou je jej závoj

Corbinian, princ Bavorský a princezná Magdaléna si vystrojili svadbu. Dvojica sa zosobášila v kostole v rodnom kraji nevesty.

15.08.2023 00:00
debata

Len v máji tohto roku si vystrojil Ludwig, princ Bavorský (41), rozprávkovú svadbu so Sophie-Alexandrou Evekinkovou v srdci Mníchova. Len o pár mesiacov neskôr sa pred oltár postavil jeho mladší brat.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Haus Bayern (@hausbayern)

Corbinian, princ Bavorský, sa ženil na nemeckom ostrove Rujana, čiže na mieste, z ktorého pochádza nevesta. Na oficiálnej stránke sa zábermi zo svadby pochválili ženích s nevestou.

„Cirkevná svadba princa Corbiniana a princeznej Magdalény sa konala v rodisku nevesty, na ostrove Rujana.“ Týmito slovami ohlásil Bavorský dom 12. augusta svadbu Corbiniana a Magdalény. Nevesta mala na sebe hodvábne šaty od návrhárky Hedwigy Feldscherovej z Viedne. Belgický čipkovaný závoj je dedičstvom, ktoré sa v línii rodiny nevesty odovzdáva po sedem generácií. Jeho korene siahajú až do roku 1840, uvádza sa na Instagrame.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Haus Bayern (@hausbayern)

Milým detailom počas svadby bola aj výzdoba. Kvety a kvetinové aranžmány pochádzali z nevestinej záhrady a naaranžovala ich jej rodina a priatelia. Na videu sú zachytení novomanželia ako vychádzajú z kaplnky po sobáši v kostole, zatiaľ, čo ich blízki vítajú. Corbinian, princ Bavorský, sa narodil v roku 1996.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #princ Bavorský

+ Alkoholom si sami ničíte svoje telo a zdravie, popremýšľajte nad tým.
Konštruktívna spätná väzba vedie k...

+ Naslúchajte svojmu telu, ono vie, čo je pre vás najlepšie.
Flexibilita a prispôsobivosť otvoria nové možnosti....