Kedysi dračica a bikiny modelka, dnes decentná švédska princezná! Tieto zábery delí takmer 20 rokov

Modelka Sofia Hellqvist sa v roku 2015 vydala za švédskeho princa Carla Philipa a získala titul vojvodkyňa z Värmlandu. Jej minulosť spočiatku kráľovskej rodine veľmi 'nesedela'.

18.08.2023 00:00
Sofia Hellqvist Foto:
Modelka Sofia Hellqvist (2005), teraz švédska princezná Sofia.
debata (1)

Princezná Sofia je trojnásobnou mamou a pevne stojí po boku svojho manžela, švédskeho princa Carla Philipa. V decembri oslávila krásna čiernovláska 38 rokov.

Sofia Hellqvist ako modelka v roku 2005.
Sofia Hellqvist ako modelka v roku 2005.
+11Sofia Hellqvist ako modelka v roku 2005.

Sofia Hellqvist sa za princa vydala v roku 2015 a získala titul vojvodkyňa z Värmlandu. Hoci dnes je stabilnou súčasťou švédskej kráľovskej rodiny a v spokojnom manželstve vychováva s Carlom Philipom ich troch synov, kráľovská rodina spočiatku nebola vzťahu modelky a princa naklonená.

zväčšiť Princ Carl Philip a princezná Sofia. Foto: Linda Broström/Kungliga Hov
Princ Carl Philip a princezná Sofia Princ Carl Philip a princezná Sofia.

Kameňom úrazu mala byť kariéra peknej tmavovlásky, ktorá, okrem iného, ako 20-ročná nafotila pikantné zábery pre pánsky magazín Slitz. Pred objektívmi predvádzala aj plavky či spodnú bielizeň – pozrite si jej zábery z roku 2005 (galéria). V tomto období sa Sofia Hellqvist objavila aj v reality šou Paradise Hotel.

Princ Carl Philip a princezná Sofia Čítajte viac Najmladší syn princa Carla Philipa a princeznej Sofie má 2 roky. Pozrite sa na veselého oslávenca

Od roku 2010 sa už ako priateľka princa Carla Philipa venuje predovšetkým charite, založila nadáciu „Project Playground“. V roku 2016, rok po svadbe, sa stali Sofia a Carl Philip rodičmi syna Alexandra, v roku 2017 sa narodil jeho brat, ktorý dostal meno Gabriel. V poradí posledný, tretí potomok, syn Julian, prišiel na svet v roku 2021.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #princezná Sofia #princ Carl Philip

+ Neriešte momentálne to čo riešiť netreba, odložte to na neskôr.
Aj keď sa vám niečo nechce dokončite to,...

+ Naučte sa byť disciplinovaný, prospeje to každému okolo vás.
Prinúťte sa pokračovať, určite neprestávajte v...