Schwarzeneggerov syn je so svojou obrovskou premenou na konci! Zhodil desiatky kilogramov

Christopher Schwarzenegger, syn slávneho filmového Terminátora, má za sebou priam neskutočnú premenu, doslova ako zo známej televíznej šou.

18.08.2023 00:00
Christopher Schwarzenegger Foto:
Christopher Schwarzenegger vychádza z telocvične v Los Angeles.
debata

Z morbídne obézneho mladého muža, ktorý sa v roku 2021 pustil do boja s kilami, sa stal fešák so zdravým telom. Jeho „premena“ je tak, zdá sa, na konci.

zväčšiť Morbídne obézny Christopher Schwarzenegger na... Foto: Profimedia
405524723 Morbídne obézny Christopher Schwarzenegger na dovolenke v Mexiku, záber z januára 2019.

25-ročného Christophera Schwarzeneggera zachytili objektívy v Los Angeles práve v momente, ako opúšťal telocvičňu. V športovom tričku a teplákoch pôsobil síce unavene, ale fit. Na svoje „nové telo“ môže byť právom pyšný, prešiel naozaj veľký kus náročnej cesty. Na tej ho podporoval nielen slávny otec, 76-ročný Arnold Schwarzenegger, ale jeho starší brat, herec Patrick Schwarzenegger.

Arnold Schwarzenegger Čítajte viac Jeden bojoval s morbídnou obezitou, druhý má telo ako Terminátor za mlada! Vlastný a nemanželský syn Schwarzeneggera

Ako uviedol pred časom jeho otec, Christopher v snahe o lepšie a zdravšie telo absolvuje niekoľko tréningov týždenne, patrí medzi ne box, vzpieranie, cyklistika, strečing. A dodal, ako veľmi je na syna pyšný.

Arnold Schwarzenegger a Maria Shriver Čítajte viac Myslel som, že sa mi zastaví srdce. Schwarzenegger opísal moment, počas ktorého žene priznal, že má nemanželského syna

Arnold Schwarzenegger má 5 detí. V roku 1986 sa oženil s Mariou Shriverovou, s ktorou má štyri deti. Po 25. rokoch manželstva podala Shriver v roku 2011 žiadosť o rozvod. Ako dôvod uviedla nezlučiteľné rozdiely. Žiadosť o rozvod podala po dvoch mesiacoch od priznania herca, že pred rokmi splodil nemanželského syna s Mildred Patriciou Baenou, ktorá dvadsať rokov pracovala v ich dome. Syn sa volá Joseph a je rovnako športovo založený ako jeho otec.

Arnold Schwarzenegger 75

Pozrite si fotky známeho akčného hrdinu zo súkromia aj z filmu a politiky.

Fotogaléria
Záber z 20. mája 1977: Herec a kulturista...
Na archívnej snímke z 25. apríla 1986...
+20Arnold Schwarzenegger v životnej úlohe...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #obezita #premena #Arnold Schwarzenegger #Christopher Schwarzenegger

+ Nezabúdajte na poriadnu hydratáciu, vaše telo ju potrebuje.
Ukážte svoju zručnosť, ľudia si vás tak začnú viac...

+ Dávajte pozor na oblečenie, nezabudnite si ráno pozrieť počasie.
Choďte stále dopredu, nezastavujte sa pred...